Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Keddre is összegereblyéztük a legjobb néznivalókat.

A kaptár 2. - Apokalipszis - Viasat3, október 19. kedd, 21h

A feldúlt Raccoon City szívében még meg nem fertőzött emberek egy kis csoportja, köztük Jill Valentine (Sienna Guillory) és Carlos Oliveira (Oded Fehr), a csapat vezetője az életükért küzdenek. Ám egy másik halálos fenyegetéssel is szembe kell nézniük: az egyik kísérlet eredményeként létrejött genetikai mutáció, a lickerek, gyorsabbak és gonoszabbak mindennél. Úgy tűnik, elhagyta őket a szerencse, készleteik kimerültek, amikor Alice (Milla Jovovich) ismét felbukkan.

 

Bankcsapda - Filmcafe, október 19. kedd, 21h

Tripp Kennedy (Patrick Dempsey) abba a bankba toppan be zárórakor, amelyet két gengszterbanda épp egy időben akar kirabolni. Amikor a bankrablók fegyvert rántanak, Tripp azonnal a csinos pénztáros, Kaitlin (Ashley Judd) védelmére siet. Az egyik banda vérbeli profikból, a másik viszont igazi lúzerekből áll. A helyzetet súlyosbítja, hogy a bank biztonsági rendszerének lezáró funkciója működésbe lép a nap végén, a bent lévők pedig csúfos csapdába esnek. Az idő előrehaladtával mulatságos macska-egér játék kezdődik, mialatt Tripp és Kaitlin próbálják menteni a menthetőt.

 

The Commuter - Nincs kiszállás - Film+, október 19. kedd, 21h

Michael MacCauley (Liam Neeson) biztosítási ügynökként éli mindennapjait. Egy nap azonban hirtelen izgalmas fordulatot vesz az élete, amikor egy titokzatos idegen, Joanna (Vera Farmiga) leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.

 

Államérdek - Sony Movie Channel, október 19. kedd, 21h

Luther Whitney (Clint Eastwood) betörő, s bámulatra méltó mestere a szakmájának. A börtönben letöltött évek után, mielőtt végleg visszavonulna, egy utolsó nagy dobásra készül. A ház, melyet kinéz magának Amerika egyik leggazdagabb emberének, Walter Sullivannek az otthona. A férfi a Bahamákra, üzleti útra készül. Whitney azonban nem számított arra, hogy Sullivan felesége, Christy nem kíséri el a férjét, és hogy Christynek viszonya van az Egyesült Államok elnökével. Rosszkor volt, rossz helyen, így akaratán kívül egy politikai érdekekből elkövetett gyilkosság szemtanúja lesz. Az ügyben nyomozó detektív hamar kideríti, hogy csak egy különleges képességű betörő juthatott be a házba, így Whitney csakhamar nélkülözhetetlen koronatanúvá válik. Ám nemcsak a rendőrség, hanem a titkosszolgálat is üldözőbe veszi, hiszen az elkövetők számára az a legfontosabb, hogy minél előbb elhallgattassák az egyetlen szemtanút.

 

Próbatétel - Paramount Network, október 19. kedd, 21h

Neil és Abby Randall boldog házasok és Chicago külvárosában élnek. Neil egy ambíciózus reklámszakember, Abby pedig a háziasszonyok életét éli, otthon neveli 5 éves lányukat, Sophiet. Abby születésnapjának hétvégéjén Ryan nem tud családjával ünnepelni, helyette _ bízva abban, hogy társtulajdonosnak választják _ főnöke távoli vidéki házába utazik.

 

Kémek a szomszédban - Mozi+, október 19. kedd, 21.20h

Új szomszédok költöznek Gaffney-ék mellé a külvárosban. Tim könyveket ír, és üvegszobrokat készít, míg Natalie média-tanácsadó, gasztro-blogger és a Sri Lanka-i árvák megmentője. Hamarosan összebarátkoznak velük, nem sejtve, hogy a szomszédok nemzetközi kémek...

 

Az 50 első randi - SuperTV2, október 19. kedd, 22h

Henry a paradicsomi Hawaii-on éli az unatkozó playboyok édes életét. Egyik reggel azonban találkozik a csinos Lucy-val, akinek remek a humora, bájos a mosolya, és a palacsintájából éppen meseházat épít a tányérján. Egyszóval teljesen belehabarodik a lányba! Minden nagyszerűen alakul, de másnap kiderül, hogy Lucy semmire sem emlékszik a vidám randiból, mivel rövidtávú memóriája, egy autóbalesetben jóvátehetetlenül megsérült. Így Henry-nek nem marad más választása: minden nap újból nekiveselkedik, hogy meghódítsa Lucy-t...

 

Tudom, mit tettél tavaly nyáron - Viasat3, október 19. kedd, 22.55h

Az érettségi bankett varázslatos éjjelén négy végzős gimnazista _ két fiú és két lány _ beül egyikük új autójába és önfeledt hangulatban nekivágnak az éjszakának. Hirtelen a semmiből feltűnik egy alak. Ray hiába fékez, az ismeretlen mozdulatlanul fekszik az út közepén. A fiatalok pánikba esnek a rájuk váró súlyos büntetés miatt. Félelmükben olyan lépésre szánják el magukat, ami örökre megváltoztatja egész életüket. A holttestet a közeli mólóról a tengerbe dobják. Az ismeretlen azonban magához tér, de Barry szándékosan vízbe fojtja. A négy barát fogadalmat tesz, hogy megőrzik titkukat mindhalálig. Valaki azonban követi őket. Akárhova mennek, mindig a nyomukban van és mindent tud róluk. Látta, amit tettek. Ügyes és kegyetlen lelki terroristájuk ismeri minden gyenge pontjukat, nem akarja futni hagyni őket. Most visszafizeti nekik mindazt a szörnyűséget, amit ők okoztak az idegennek.