Ezeket a filmeket ajánljuk keddre

Kedd esti semmittevés esetére.

Szex telefonhívásra - Paramount Network, szeptember 21. kedd, 21h

A könyvelő Jonathan élete teljesen felfordul, amikor egy ügyvéd barátja bevezeti egy misztikus szexklubba. Hamar egy milliódolláros bűntény elsőszámú vádlottjává válik.

 

Kelepce - Film Mánia, szeptember 21. kedd, 21h

A testvérpár Addison és Lisa kaszinórablása balul üt ki, menekülés közben autóbalesetet szenvednek, amelyben a sofőrjük és egy zsaru életét veszti. Ezek után jobbnak látják, ha szétválnak, és külön utakon próbálnak a Kanadába jutni. Miközben Addison megpróbál átvágni a vidéken, nem kis zűrzavart hagyva maga után, addig Lizát felveszi az egykori bokszoló, Jay, aki a szüleihez tart Hálaadás ünnepére. A testvérek újbóli találkozása katalizátorként hat az eseményekre, próbára téve a családi kötelékeket.

 

Ragadozó 2. - Mozi+, szeptember 21. kedd, 21h

A Los Angeles-i rendőrség egységei, élükön Mike Harrigan hadnaggyal nyílt háborút indítanak a helybéli kábítószer-maffia ellen. Harrigan és az emberei túl kevesen vannak, az ellenfél jelentősebb létszámú, jobban felfegyverzett, a rendőrség így szinte védekezni kényszerül. Ám nem várt esemény történik: a maffia vezető embereivel egymásután végez egy titokzatos és menetrendszerű precizitással, kegyetlenséggel fellépő gyilkos. Harrigan azonban feladatának tartja, hogy törvény elé állítsa az ismeretlent. Megkezdődik hát a nyomozás, de üldözőből üldözött lesz, ugyanis a titokzatos merénylő új célpontja a rendőrség...

 

The Expendables - A feláldozhatók - Film+, szeptember 21. kedd, 21h

Barney Rossnak (Sylvester Stallone) nincs veszítenivalója. A félelmet nem ismerő férfi a Feláldozhatók vezetője, egy csapat zsoldosé, akik halálosak és a végsőkig is elmennek, ha egy megbízatásról van szó. Lee Christmas (Jason Statham), a pengék mestere, Yin Yang (Jet Li), a közelharc szakértője, Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), a mesterlövész azonnal akcióba lépnek, amikor a titokzatos Mr. Church (Bruce Willis) olyan megbízással keresi meg őket, melyet más nem vállalna el. Barney és csapata hamarosan szembekerül James Monroe-val (Eric Roberts), az egykori, dörzsölt CIA-ügynökkel.

 

Elit játszma - Viasat3, szeptember 21. kedd, 21h

Molly Bloom (Jessica Chastain) tehetséges profi síelő, aki az olimpiai aranyra hajt, ám egy baleset következtében fel kell adnia egész addigi sportolói karrierjét. A belevaló lány új álmok után néz: Los Angelesbe költözik, ahol személyi asszisztensként kezd el dolgozni, másodállásban pedig főnöke pókerklubja vezetésébe is besegít. Molly hirtelen a hollywoodi elit legbelsőbb köreiben találja magát, vendégei menő üzletemberek, híres sportolók, mozisztárok, rendezők. Egy kis lelemény és kitartás árán Molly a legnívósabb klub élére küzdi fel magát, ahol percenként dollármilliók cserélnek gazdát. A sikeres vállalkozásra az orosz maffia is felfigyel, csakúgy, mint az FBI. A diszkréciót mindennél fontosabbnak tartó lány nehéz helyzetbe kerül: ha nem akar rács mögé kerülni, ki kell szolgáltatnia exkluzív ügyfeleit a kormány embereinek. Az egyetlen szövetségese, ügyvédje, Charlie Jaffey (Idris Elba), próbálja kihúzni őt a csávából: meg akarja mutatni a világnak, hogy az elveihez végsőkig ragaszkodó pókerhercegnő korrektebb játékot űz, mint ahogy azt elsőre bárki gondolná.

 

Az utolsó mohikán - Mozi+, szeptember 21. kedd, 23.20h

J.F. Cooper klasszikus kalandregényének fordulatokban, romantikus és izgalmas jelenetekben bővelkedő filmváltozata 1757-ben játszódik. Az amerikai gyarmatokon három éve dúl a francia-angol háború, s mind a két fél mellett harcolnak különböző indián törzsek is. Cora a húgával, Alice-szel ellenséges területen keresztül utazik, hogy csatlakozzanak édesapjukhoz, Munro ezredeshez az angol erődben. Útközben azonban megtámadják őket a franciákkal szimpatizáló huronok. De a mohikánok két utolsó képviselője Csingacsguk és fia, Uncas, Sólyomszemmel az oldalukon szerencsére az utolsó pillanatban megmentik az angol tiszt két lányát. Magua, a huron törzsfőnök ezért véres bosszút esküszik…