Ezeket a filmeket ajánljuk hétfőre

Hétfő esti lazításhoz tökéletes filmeket válogattunk össze.

A Sakál - AMC, december 6. hétfő, 19.35h

A moszkvai rendőrségi akció során, melyben az FBI néhány embere is részt vesz, megölik a keresztapa testvérét. A maffia ura szörnyű bosszút esküszik, el akarja tetetni láb alól az amerikai elnök feleségét. Felbéreli a világ legprofibb bérgyilkosát, akit csak Sakál néven ismernek. Carter Preston, az FBI igazgatóhelyettese az orosz rendőrtiszttel, Valentina Koslovával közösen ered a fantom nyomába. Hamarosan rájönnek, hogy csak úgy férkőzhetnek a férfi közelébe, ha annak egykori társához, Declan Mulqueenhez, a börtönben ülő IRA terroristához fordulnak segítségért.

 

A randiguru - Viasat3, december 6. hétfő, 21h

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta). Albert trenírozása közben azonban Hitch is emberére talál a bámulatos és ambiciózus Sara Melas (Eva Mendes) személyében, aki _ mivel egy pletykarovatnak dolgozik _ állandóan Allegra nyomában van. Hitch, az agglegények utolsó mohikánja hamarosan azt veszi észre, hogy őrülten belehabarodott Sarába, a riporterbe, akinek élete nagy fogása _ lapjának pedig óriási szenzációja _ lenne, ha le tudná leplezni Manhattan leghíresebb randidoktorát.

 

Bosszúállók: Végjáték - Film+, december 6. hétfő, 21h

Thanos (Josh Brolin) elpusztítja az univerzum élőlényeinek felét, mert a szuperhősök kudarcot vallottak. Tony Stark (Robert Downey Jr.) összeomlik, és a magánéletében keres kiutat, amikor kiderül, hogy a kvantumvilágon keresztül a történelem visszafordítható. Amerika kapitány (Chris Evans) összegyűjti az életben maradt hősöket és Scott Lang, a Hangya (Paul Rudd) segítségével visszautazik az időben, hogy megszerezzék a köveket. Kétfős csapatokra oszlanak, így minden csapat más időbe és helyszínre megy vissza a kövek után kutatva. Ám Thanos véletlenül elkapja az időutazó Nebulát (Karen Gillan), és a memóriájából rájön a Bosszúállók tervére. A hősök egyetlen reménye Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) trükkje, aki ismeretlen okból önként átadta Thanosnak az Időkövet.

 

Shaft - Paramount Network, december 6. hétfő, 21h

Hogy megállítson egy rasszista gyilkost (Christian Bale), Shaftnek (Samuel L. Jackson) meg kell találnia az egyetlen szemtanút (Toni Collette), aki rácsok mögé csukhatja az elkövetőt. Ahogy Shaft egyre közelebb kerül, az ügy is egyre veszélyesebbé válik. Akarattal felszerelkezve fellép a korrupt rendőrökkel és bűnös drogbárókkal szemben.

 

Polar Expressz - Sony Movie Channel, december 6. hétfő, 21h

Tizenéves főhősünk már majdnem biztos benne, hogy a Mikulás nem létezik és a karácsony csak a szülők trükkje, amikor az éjszaka közepén, hatalmas robajjal csillogó vonat áll meg a házuk előtt. Miután a kisfiú habozva felszáll, a Polar Expressz pöfögve megindul: apró, pizsamás utasaival az Északi-sarkra, hogy részesei lehessenek annak az ünnepi pillanatnak, amikor a Mikulás a manók jelenlétében átadja az általa választott gyermeknek az első karácsonyi ajándékot...

 

Végzetes hazugságok - Filmcafe, december 6. hétfő, 22.45h

Robert Miller (Richard Gere) a New York-i befektető-mágnás 60. születésnapját ünnepli _ első látásra Ő a mintaképe az üzletben és családi életben egyaránt sikeres amerikai embernek. A színfalak mögött azonban Miller kétségbeesetten próbálja eladni birodalmát egy nagy banknak, mielőtt bárki rájönne, hogy csalással szerezte vagyonát. Egy végzetes hiba kényszerhelyzetbe hozza, és miután egy nyomozó gyanakvását is felkelti, Miller versenyfutásba kezd az idővel és olyan döntés elé kerül, ami még saját, kétes erkölcsének határát is súrolja.