Ezek várhatók a Hazatalálsz pénteki, utolsó részében

Április 26-án befejeződik a TV2 napi sorozata, a Hazatalálsz. Az utolsó, harmincadik epizódban minden szereplő sorsának alakulását megismerik a nézők, nem maradnak elvarratlan szálak.

Tavaly januárban debütált a TV2 sorozata, a Hazatalálsz. A képzeletbeli Farkasligeten játszódó történetet, a kisváros lakóit megszerették a nézők, így a tavalyi, ötvenrészes első évad után nyáron leforgatták a második szezont, harminc epizóddal. Ezt idén márciusban mutatta be a csatorna. 

Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A szerelmi szál mellett izgalmas bűnügy is borzolta a kedélyeket, számos sorsfordító titok lelepleződni látszott. Pénteken egy utolsó, különleges záróepizóddal búcsúzik a sorozat. Az április 26-i fináléban egy élet véget ér, egy pedig elkezdődik, miközben minden szeretett - és kevésbé szeretett - szereplő története lezárul, ki-ki elnyeri méltó jutalmát vagy büntetését. De addig még számos váratlan fordulat várja a történet kedvelőit. Vajon a baba érkezése rendezni tudja Trixi és Raja viszonyát? Áldás kerül Tamás és Virág kapcsolatára? Edit újraépíti a kapcsolatát a fiával? Mi lesz Zsiráf és Szilvi házasságával? Összejön végre Bazsi és Brigi? Megannyi kérdés, amire még a héten választ kapnak a Hazatalálsz rajongói!

Hazatalálsz befejező epizód április 26-án este 21:20-tól a TV2 műsorán.