Ezek a legrosszabb sorozatfinálék a nézők szerint

A Trónok harca 10 éves évfordulója alkalmából az OnBuy.com 1500 ember véleményét kérte ki a legnagyobb csalódást okozó sorozatfinálékról.

A felmérés szerint a Lost – Eltűntek zárlata zaklatta fel legjobban a nézőket, 27.3 százalékuk említette az első helyen a hat évadot megért misztikus szériát. A második a Trónok harca lett 25 százalékkal, a bronzérmet pedig az Így jártam anyátokkal sitcomja vitte el 17 százalékkal. Az élmezőnyben végezett még a Sherlock, A szökés és a Dexter.

Ha csak a férfi közönséget nézzük, számukra a Trónok harca volt a legnagyobb csalódás 24.6 százalékkal. A jubileumot ettől még az HBO méltó módon megünnepli. Magyarországon az évforduló alkalmából, április 19-től az HBO3-on naponta végignézhető egy-egy Trónok harca évad. Egy exkluzív, eddig sosem látott talk show is elérhetővé vált az HBO GO-n Trónok Harca - Találkozó Conan O’Brian-nél címen, amelyben újra láthatjuk Kit Haringtont, Emilia Clarke-ot, Sophie Turnert, Sean Beant, Jason Momoát és másokat, továbbá eredeti és „így készült” felvételeket.

Az Így jártam anyátokkal nagy vihart kavart befejezésének fogadtatásáról mi is írtunk. A Robint alakító Cobie Smulders próbálta magyarázni, hogyan kell jól érteni a népszerű sitcomot, de a rajongókat nem győzte meg. 

A sorozatgyilkos helyszínelőről szóló Dexter fináléja pedig olyan minősíthetetlen volt, hogy az eredeti showrunner, Clyde Phillips kilobbizott egy új évadot, ami szerinte nem is a 9. évad lesz, hanem „lehetőség arra, hogy egy második finálét írjunk a sorozathoz.” A sztori részletei itt olvashatóak.

via: NME