Ez volt az idei Emmy-gála 5 legfurcsább pillanata

Seth Rogen Jim Carrey-nek öltözött, Cedric The Entertainer házigazdaként a brit királyi családon köszörülte a nyelvét.

Szeptember 19-én, vasárnap tartották meg Los Angelesben a 73. Emmy-gálát, ahol idén a streamingszolgáltatók produkciói nyerték el a legtöbb trófeát. A díjazottak listáját ebben a PORT.hu-cikkben ismertettük, alább pedig a gála meglepő vagy vicces pillanataiból elevenítjük fel azokat, amelyek nagy visszhangot váltottak ki a közösségi médiában.

1. Seth Rogen Jim Carrey-nek öltözött. A net népe természetesen azonnal felkapta Seth Rogen barackszínű zakóját, mivel hasonló színárnyalatút viselt anno Dumb is a Dumb és Dumber - Dilibogyókban.

 

2. A házigazda a brit királyi családon köszörülte a nyelvét. Az idei Emmy-gála műsorvezetője a stand up comedys Cedric The Entertainer volt, aki a díjeső-várományos A korona kapcsán eléggé pikírt megjegyzéseket tett a Windsor-házra. Többek között azzal viccelődött, hogy Meghan Markle „hamarabb elveszítette a trónt, mint Eddie Murphy az Amerikába jöttemben”, valamint hogy nem kellett volna a brit királyi udvarban a születendő herceg bőrszíne miatt aggódni, mert így, hogy Meghan és Harry az Egyesült Államokba költöztek, gyermekük, a kétéves Archie (Archie Harrison Mountbatten-Windsor) nem fogja tudni megtanítani II. Erzsébet királynőt a TikTokon népszerű táncmozdulatokra (amelyeket a házigazda be is mutatott).

Forrás: Giphy.com

 

3. Rita Wilson rappelése. Egyértelmű volt, hogy azonnal mémmé fog válni az interneten.

 

4. A piros alapon fehér STOP-felirat. Az amerikai regényíró, Colson Whitehead lőtt egy nagyon vicces fotót arról, hogy ha a díjazott köszönőbeszéde 45 másodpercnél hosszabbra nyúlik, akkor először csak egy please stop, majd egy jóval határozottabb STOP felirat jelent meg egy kivetítőn.

 

5. Scott Frank se vége, se hossza köszönőbeszéde. A vezércsel rendezője valószínűleg nem látta a mikrofon mögött állva a nagy STOP feliratot, mert igencsak tovább tartott a hálálkodása 45 másodpercnél – pedig háromszor is elindult a lekeverő zene, hogy most már jó lenne távozni a színpadról, mert feszes az adásmenet...

 

(via Hollywood Reporter & Independent & EW.com