Az RTL Klub jogi lépéseket tervez a spoilerező Baukó Éva ellen

Az egykori Való Világ-játékos Facebookon előre elárulta a csatorna most futó vetélkedőinek győzteseit.

A Media1 írta meg, hogy az RTL Magyarország jogi lépéseket tervez az egykori Való Világ-játékos, az Alekosszal nagy barátságot ápoló Baukó Éva ellen, ugyanis a wannabe-celeb rendre elspoilerezi a csatorna most futó, legnépszerűbb vetélkedőinek győzteseit. A Blikk szerint előbb a Survivor, majd a Nyerő Páros és A Konyhafőnök VIP végkimenetelét kotyogta ki Facebookon. Az RTL mindezt megelégelve  A Konyhafőnök Facebook-oldalának egyik bejegyzése alatt, kommentben jelentette be, hogy nem hagyják ezt szó nélkül:

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az utóbbi hetekben több műsorunk végkimenetelét, a kiesők, vagy éppen a győztesek nevét megpróbálják egyesek nyilvánosságra hozni a közösségi médiában, így a műsorok hivatalos Facebook-oldalain is. Habár meggyőződésünk, hogy műsorainkat nem csak a végkifejletért érdemes nézni, mégis sokaknak okozhat bosszúságot, hogy vannak, akik rosszindulattól vezérelve, vagy éppen népszerűségre törve terjesztik ezeket az információkat. Biztosíthatunk titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy műsorainkat továbbra is maximálisan élvezhessétek. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a szurkolás izgalma és a meglepetés öröme sem, akár a szükséges jogi lépéseket is megtesszük a szivárogtatók ellen. Ugyanakkor arra kérünk titeket is, hogy óvjátok meg sok százezer néző szórakozását azzal, hogy ti nem spoilereztek, nem terjesztitek ezeket az információkat. Köszönjük!

Baukó szintén a közösségi oldalon reagált, méghozzá egészen abszurd indoklással rukkolt elő:

 

Szóval Baukó Éva csodálatos módon MEGÁLMODTA az eredményeket.

Néhány órával később, egy új bejegyzésben a Soros György elleni gyűlöletkampányhoz hasonlította az esetet. A kommentek meglehetősen vegyesek: vannak, akik a bevett kormányszlogeneket átalakítva viccelődnek, mások szolidaritásukat fejezik ki, de természetesen gyalázkodásokat is találhatunk.

Címlapkép: RTL Klub/Sajtóklub

 

Beköltözött a magas kultúra a SZESSÖN próbatermébe. Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész mesélt a zenélés és az írás kapcsolatáról, hogy például Tinódi Lantos Sebestyén volt az első magyar slammer. Végül megpróbálkozott minden idők egyik legvitatottabb dobosának dobtémájával is.