Árpát a minap felpofozták, most meg üvöltött az egyik lánnyal

Zajlik az élet A Nagy Ő luxusvillájában! Mi jöhet még?

Alig tettük túl magunkat azon, hogy felképelték Árpa Attilát a Nagy Ő-ben (bár valójában csak színpadi pofonról volt szó – részletek ebben a cikkben) máris itt az új szenzáció:

Árpa Attila tehetetlenségében felemelte a hangját és üvöltözni kezdett!

De vajon mit szólt ehhez a mindig békés Natali? Az alábbi videóból kiderül:

 

 

A teljes képhez persze hozzá tartozik, hogy Árpa azért „üvöltözött”, mert instruálnia kellett egy golfkocsiban ülve a mellette ülő, bekötött szemmel vezető Natalit, mert szalmabálákat kellett kerülgetni a pályán, és minden időre ment. Az Argo 1-2 rendezője tehát nem gorombaságokat üvöltözött, hanem csak olyanokat, hogy:

Több gázt, több gázt! Menjél, mire vársz! Jobbra, jobbra! Mondom, hogy jobbra!

De Árpa húzott egy elég váratlan dolgot is! A Rózsaceremónia során már csak egy rózsája maradt, amire két hölgy vágyott epekedve: Metta és Bogi. Árpa úgy döntött, hogy próbára teszi a lányok barátságát, ami a játék alatt szövődött, és azt kérte tőlük, hogy ők rendezzék le egymás között ki menjen, és ki maradjon.

 

 

A kutyakozmetikus Boginál azonnal eltörött a mécses, de Metta kiokoskodta, hogy nem fognak dönteni sehogy, válasszon csak Árpa közülük, elvégre ez a dolga ebben a műsorban. Ő végül a lányok fájdalmát látva megsajnálta őket és eldöntötte helyettük, hogy Bogi kapja az utolsó rózsát, Metta pedig csomagoljon.

 

 

Árpa Attilának a péntek esti adásban kell majd óriási döntést hoznia, hiszen végül már csak két lány küzdhet meg a szívéért. A Tv2 által közzétett előzetesekből már kiderült, hogy a rendező-fenegyerek ezúttal az egyik közeli barátját, Balázs Andreát hívta segítségül, hogy adjon egy kis lelki fröccsöt a játékosoknak és magának a Nagy Őnek is az utolsó Rózsaceremónia előtt (a színésznőt ugye „Kasszás Erzsiként” ismeri a fél ország, de a Stephen King-rajongók legnagyobb örömére évek óta kirobbanó sikerrel alakítja a Tortúra színpadi változatában Annie Wilkest, aki természetesen ezúttal Árpa Attilát terrorizálja). Balázs Andrea felbukkanása azonban könnyen lehet, hogy mindent felbolygat a realityműsorban...