Alekosz és Kucsera Gábor is szerepel az Ázsia Expressz legújabb évadában

A csapat már úton van, és hamarosan elindul az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása.

A TV2 műsorában ezúttal hét kalandvágyó pár próbál szerencsét Mexikó és Guatemala csodás vidékén, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva egy nem mindennapi küldetés során megküzdjön a 10 millió forintos fődíjért.

Többek között olyan celebek szállnak versenybe, mint Kucsera Gábor, Tóth Dávid, Hegyes Berci, Völgyi Zsuzsi, Nagy Alekosz vagy Kempf Zozo.

Sipos F. Tamás és fia, Dani valamint Kempf Zozo és Pető Brúnó; Forrás: TV2 Sajtószoba

 


Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása a napokban kezdődik Mexikóban, majd pár hét múlva Guatemalában ér véget.

“Az Ázsia Expressz hatalmas népszerűségnek örvend, így nem volt kérdés, hogy folytatjuk a kaland-realityt. Szerettünk volna azonban egy kis újdonságot belevinni, még izgalmasabbá tenni a műsort, így Ázsia után most új helyszínen, Mexikóban és Guatemalában forgatunk.

Rengeteg mexikói sorozatot látott ez az ország, biztos vagyok benne, hogy a nézőket izgatja, milyen is az igazi Mexikó. Ez a helyszín így egy különleges pluszt ad az egyébként is közkedvelt műsorformátumnak” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Tóth Dávid és Kucsera Gábor, valamint Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka és Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Forrás: TV2 Sajtószoba

 

A kaland-reality háziasszonya a negyedik évadban is Ördög Nóra lesz.

Készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva idén hét páros vág neki a nem mindennapi kalandnak: Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

Kafiya Rea Milla és Kecskés Enikő modellek, valamint Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Forrás: TV2 Sajtószoba

 

Az, hogy a családi kötelék, a barátság vagy épp a szerelem mennyire segíti át a nehéz helyzeteken a hírességeket, még kérdéses. Az azonban biztos, mindenki elszántan indult útnak.