A Trónok harca sztárja utolsó jelenetének forgatásáról mesélt

Az Arya Starkot alakító Maisie Williams a nyáron közzétett véres kép után most további információkat árult el.

Az évadok során a fiatalabb Stark lányból elvetemült bérgyilkossá fejlődő Aryát játszó színésznő még júliusban rakott ki egy olyan képet az Instagram-oldalára, amelyen véres cipőit mutatta meg, és megírta, mennyire élvezte megformálni a karaktert, de most búcsút vesz tőle.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

goodbye belfast. goodbye arya. goodbye game of thrones. what a joy i’ve had. here’s to the adventures to come #lastwomanstanding #barely #immasleepforthenextfouryears #justkiddingidontsleep

Maisie Williams (@maisie_williams) által megosztott bejegyzés,

Williams a napokban a The Guardiannek adott interjút, amelyben ezen felül még elmesélte azt is, hogy az utolsó Trónok harca-jelenetének forgatása „nagyon szép” volt, és hogy Arya sztorija „egy tökéletes jelenettel zárul”. Apró spoilerként még azt is elárulta, hogy a hősnő jellemétől nem annyira idegen módon a szóban forgó képsorban egyedül szerepel.

„Megdöbbentő, de egyedül vagyok!

Arya mindig is rohadtul magányos volt.

De szerencsére ott voltam sok más szereplő utolsó jelenetének a felvételénél, szóval ismerem a dörgést, láttam a könnyeket, és hallottam a beszédeket” – mondta a 21 éves sztár.

Forrás: HBO

 

Korábban a Trónok harca olyan sztárjai osztották már meg gondolataikat a széria 2019 első felében érkező nyolcadik, záró évadáról, mint Peter Dinklage (Tyrion), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime) és Sophie Turner (Sansa). Dinklage annyit mondott, hogy „a halál jó menekülés”, Coster-Waldau azt ígérte, hogy „a végére minden részlet a helyére kerül”, Turner pedig azt jósolta, hogy a rajongók nem feltétlenül lesznek odáig a befejezéstől.


(via The Wrap)