A Sztárban sztár versenyzőinek fele az RTL Klubtól igazolt át

A korábban kiszivárgott Stohl Andrással és Zámbó Krisztiánnal, illetve sejthető Szekeres Adriennel és Vavra Bencével együtt mind a tizenkét nevet nyilvánosságra hozta a TV2.

Ahogy arról korábban a 24.hu írt, a múlt héten bemutatott promóciós videó tanúsága szerint már biztosra lehetett venni, hogy Stohl András és Zámbó Krisztián benne lesznek az új évadban;

a sziluettek alapján pedig Vavra Bencét és Szekeres Adrient is sejteni lehetett.


A TV2 most két újabb videóban rántotta le a leplet az összes versenyzőről, akiknek a teljes névsora a következő: Marics Peti (Valmar együttes), Emilio, Vavra Bence (ByTheWay), Stohl András, Szekeres Adrien, Orsovai Reni (A Dal tavalyi háziasszonya), Dallos Bogi, Palya Bea, Galambos Dorina, Péterffy Lili, Ember Márk és Zámbó Krisztián.

A lista érdekessége, hogy

közülük hatan is korábban RTL-es műsorban vagy műsorokban szerepeltek:

Dallos Bogi, azaz Puskás-Dallos Boglárka az X-Faktor korábbi évadának egyik mentora volt, Péterffy Lili 2013-ban indult ugyanebben a show-ban, ahogy Vavra Bence is (ő a negyedik évadban); Zámbó Krisztiánt legutóbb A Konyhafőnök VIP-ban láthattuk, de az RTL Klub számos további programjában feltűnt a Nyerő párostól az Álarcos énekesen át az X-Faktorig, míg Ember Márk az Oltári csajok című, az RTL II-n futott sorozat egyik színésze, és Palya Bea is megjelent A Konyhafőnök VIP-ban.


A népszerű sztárvetélkedő új, immár nyolcadik évada február 6-án indul a TV2-n. További újdonság, hogy a zsűriben Papp Szabi és Kökény Attila oldalán új arcként feltűnik a korábban szintén RTL-es Lékai-Kiss Ramóna és Makranczi Zalán színművész.

A műsorvezető ezúttal is – ahogy a második évadtól kezdve minden évben – Till Attila lesz.


(via 24.hu, TV2)

 

Döbrösi Laura a SZESSÖN vendégeként elárulta, hogy karmesternek lenni a világ legmenőbb dolga és azt is, mit jelent noisemakernek lenni, de beszélt a női zenészekről is.