A Stranger Things sztárja is beszáll a Fargo 5. évadába

A Steve Harringtont alakító sztárral elkészülő epizódok az FX csatorna igazgatója szerint humorosabbak lesznek, mint a krimisorozat korábbi évadai.

Lamorne Morris és Richa Moorjani mellett a Stranger Things tévésorozat sztárja, Joe Keery csatlakozik a Fargo ötödik évadához, amelynek a forgatása idén ősszel kezdődik. Keery a Tótágas szörnyei ellen harcoló tinibanda egyik közönségkedvenc karakterét, Steve Harringtont alakítja nagy sikerrel, aki a kezdeti bunkó csajozógép bálkirályból igazi csapattaggá és baráttá fejlődött a 4. évadra.

Maya Hawke, Joe Keery és Gaten Matarazzo a Stranger Thingsben (forrás: Netflix)

 

Ahogy azt már megszokhattuk a Fargo esetében, az új szereplőkről egyelőre elég kevés részletet árultak el a készítők. Keery egy Gator Tillman nevű karaktert bőrébe bújhat majd az 5. évadban. Lamorne Morris karakterét Witt Farrtnak hívják, Richa Moorjani pedig Indira Olmsteadet alakítja.

Annyi már biztos, hogy a csavaros krimi-antológia új részei 2019-ben játszódnak majd, vagyis a sorozat követi azt a mintát, hogy az egyes évadok vagy a 2000-es évekhez, vagy a távolabbi múlthoz nyúlnak vissza. Egy emberrablás és egy titokzatos feleség egészen biztosan fontos szerepet fog kapni, emellett az FX tévécsatorna elnöke, John Landgraf a múlt héten a The Hollywood Reporter című magazinnak adott interjújában azt mondta, hogy az 5. évad „különösen vicces lesz”:

Mindig ügyelünk az egyensúlyra, hogy [a Fargo] mennyire drámai vagy komikus, és ez [a mostani évad] a spektrum komikusabb végére esik. Nagyon szeretem.

(via The Hollywood Reporter)