A mi kis falunk és a Barátok közt sztárjaival készül új sorozat

A Blikk információi szerint Lengyel Tamás és Pásztor Virág főszereplésével készül az RTL Klub új, fiatalokról szóló sorozata.

Lengyel korábban olyan filmekben játszott, mint az I Love Budapest, a Megdönteni Hajnal Tímeát, a Víkend, a MEMO, a BÚÉK vagy az Így vagy tökéletes, de rengeteg sorozatban is szerepelt (Jóban Rosszban, Munkaügyek, Fapad, Kossuthkifli), az RTL-en is (Válótársak, A mi kis falunk). Pásztor Virágot a Barátok köztben ismerhettük meg, nemrégiben pedig a Hotel Margaretben láthattuk.

Lengyel Tamás A mi kis falunkban. Forrás: RTL Klub


A Blikk úgy tudja, a két színész már el is kezdte a munkát a szérián. „Talán azt elárulhatom, hogy

egy egészen meghökkentő figurát alakítok,

mást, mint amit eddig megszokhattak tőlem a nézők. A karakterem egy, a hatalmát kihasználó művészember, akinek a karakterjegyeinek felépítésében visszanyúltam az előző év történéseihez, így volt miből merítenem. Nagyon élvezem a munkát, mert sok fiatallal dolgozhatok együtt, akik mind nagyon tehetségesek” – árulta el Lengyel Tamás a lapnak.

Pásztor Virág. Forrás: Sárosi Zoltán / RTL Magyarország

„Büszke vagyok és hálás ezért a főszerepért.

Életem egyik legdurvább, legkoncentráltabb és egyben a legjobb időszaka. Lengyel Tamással élmény együtt dolgozni, napról napra azt érzem, hogy folyamatosan fejlődöm és tanulok a forgatásokon. A karakterem útkeresését mutatja be a sorozat, de egyelőre nem árulhatok el többet róla” – mondta Pásztor Virág.


(via Blikk)