A Jóbarátok sztárja ismét pulykát húzott a fejére

A befejezése után tizenhat évvel is töretlenül népszerű sitcom Monicája, Courteney Cox stílszerűen kívánt boldog hálaadást a rajongóknak.

Az amerikaiak idén november 26-án, csütörtökön ünnepelték a hálaadást, és Cox úgy gondolta, ezúttal elébemegy annak, ami ilyentájt mindig történik: vagyis annak, hogy újra elárasztják a netet a Jóbarátok hálaadásnapi epizódjából kivett, őt ábrázoló .gif-ek.

A Jóbarátok ötödik évadának nyolcadik, A legrosszabb hálaadás című része 1998 novemberében került adásba, és a végén azt láthattuk, hogy Monica – azért, hogy kiengesztelje szerelmét, Chandlert – a fejére húz egy hálaadásnapi, de még nyers pulykát, és ellejt egy vicces kis táncot (a jelenet azért is emlékezetes, mert erre reagálva a férfi először mondja titkos barátnőjének, hogy szereti).

„Annyira hálásnak érzem magam, de ha még egyszer kapok egy rohadt .gif-et, amiben pulykával a fejemen táncolok, mint egy idióta, most már harapok. De

miután én vagyok a hálaadás szimbóluma, hát tessék.

Remélem, most boldogok vagytok” – mondja a színésznő az Instagramra frissen feltöltött videón, amelyen ezt követően azt láthatjuk, hogy reprodukálja a híres pulykás táncot (még napszemüveget is rakott a halott madárra, akárcsak régen, csak a kalapról feledkezett meg).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés

A jópofa geg biztos felvidítja egy kicsit a Jóbarátok rajongóit, akiknek – ahogy az nemrégiben a Chandlert alakító Matthew Perry tweetjéből kiderült – egészen jövő márciusig kell várniuk arra, hogy kedvenceik leforgassák a régóta ígért különkiadást az HBO Maxra. Courteney Cox posztjához egyébként hozzászólt Phoebe, vagyis Lisa Kudrow is. Azt írta, hogy „hát megcsináltad!”, miközben Reese Witherspoon (aki két epizódban alakította Rachel húgát) annyit kommentelt, hogy „szeretlek, nővérem!”


(via The Hollywood Reporter)