A 37. leggazdagabb magyar keres párt A nagy Ő-ben

Jákob Zoltán a műköröm bizniszben szerezte a vagyonát.

A TV2 párkereső show-ja tavaly kiemelkedő nézettséggel zárt, így nem csoda, hogy idén folytatódik, és az is kiderült, kinek a szívét kell meghódítania a jelentkező hölgyeknek. Az idei Nagy Ő most már egész biztosan Jákob Zoltán lesz, aki 2022-ben a Top100 leggazdagabb magyar listáján a 37. helyezést érte el.

Becsült vagyona 43,2 milliárd forint.

Jákob Zoltán építészmérnök és üzletember. Először Németországban majd Magyarországon dolgozott mérnökként, később építésügyi szakértó lett. Egy ideje már ingatlanberuházóként és fejlesztőként tevékenykedik, és

elvégzett egy kéz- és lábápoló, műkörömépítő OKJ-s alapképzést is.

Húsz éve jelent meg cégével, a Crystal Nails-szel, amely 2013-ban elnyerte a Superbrands-díjat. A milliárdos cége négy kontinens harminc országában van jelen.

Jákob Zoltán az RTL egyik műsorában
Forrás: RTL

 

Jákob folyamatosan jelen van a közösségi médiában, betekintést enged hétköznapjaiba, így senkit nem érhet meglepetésként, hogy ki is ő valójában.

“Egész életemben a kíváncsiság hajtott. Amikor nem voltam gazdag, kíváncsi voltam, hogy milyen lehet annak lenni, ők hogyan élnek, hogyan udvarolnak? Most, hogy már elértem ezt a célomat, hasonló indíttatásból vállaltam A Nagy Ő felkérését is”

A milliárdos azt is elmondta, hogy imád utazni, minden hónapban új, egzotikus helyekre repül, így akitől idegen ez a fajta életmód, az nem az ő embere.


(via TV2)