Megúszta Hugh Jackman feneke

Nem cenzúrázta a családbarát streamelős szolgáltató, a Disney+ az X-Men – Az eljövendő múlt napjaiban a Farkast alakító színész teljes pompájában látható pucér fenekét.

Az örömhírt maga Jackman jelentette be az Instagram oldalán. „Az eljövendő múlt napjai lett az első film, ami cenzúra nélkül került fel a Disney+-ra. Új nap virradt számomra, de legyünk őszinték: ez már inkább a múltam” – írta ki a sztár, aki két jelenetképet és egy plakátot is megosztott; a harmadik oldalon láthatjuk a szóban forgó csupasz popót. Azaz csak láthatnánk, ha a színész nem takarta volna ki egy szmájlival.

A bejegyzést egyébként Jackman kollégája és színlelt ellensége, a Deadpool sztárja, Ryan Reynolds is kommentelte.

„Izgatottan várom, hogy ugyanez történjen a Deadpoollal. Itt az idő, hogy a gyerekek is megtudják az igazságot”

– írta viccesen. Reynoldson kívül sok rajongó is hozzászólt a poszthoz, hiszen véleményük szerint igazi szenzációnak számít, hogy a csupasz fenéken kívül a filmben többször elhangzik az F (magyarul B) betűs szó is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Days Of Future Past becomes the first movie to air on Disney+ uncensored. That was my future but let’s be honest ... it’s more like my past.

Hugh Jackman (@thehughjackman) által megosztott bejegyzés,

„Az X-Men – Az eljövendő múlt napjai cenzúrázatlanul került fel a Disney+-ra. Ez a fenekes jelenet még hagyján, de ez az első film a Disney+-on, amiben kimondják az F (B) betűs szót” – írta az egyik felhasználó. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a szigorúan családbarátnak szánt streamelős szolgáltatás egyes esetekben milyen túlkapásokra volt képes, hogy betartsa ezt a normát.

Áprilisban derült ki, hogy a Csobbanás című Daryl Hannah–Tom Hanks-romkomban abban a jelenetben, amelyben a Hannah által alakított sellő beszalad az óceánba, miután megcsókolja Hanks figuráját, a Disney+ igen kezdetleges CGI technikával tüntette el a színésznő fenekét, így a cenzúrázott verzióban olyan, mintha a sellőnek rálógna a haja a zavaró testrészre. De a jelek szerint a férfi fenekek nem esnek olyan szigorú megítélés alá a Disney-nél...


(via Variety)