Elisabeth Moss a kamerába néz, azaz itt A szolgálólány meséje 4. évadának előzetese

A sorozat jó másfél évnyi szünet után végre folytatódik.

A szolgálólány meséjének harmadik évadában végre felgyorsultak az események, és két (és fél) évadnyi nyomorpornó után végre felcsillant a remény, hogy a förtelmes Gileádot egyszersmind eltüntessék a Föld színéről. 

2020-ban folytatás nélkül maradtunk, de jó másfél év várakozás után hirtelen nem csak egy előzetest kaptunk, hanem a bemutató dátumát is: április 29. Sőt, az HBO megerősítette, hogy aznap már magyar felirattal is elérhető lesz az HBO GO-n.

Az előzetes komoly változásokat ígér: Gileád romokban, az ellenállás élén June áll. Persze a termékeny nőket pusztán tenyészállatoknak használó, elvakult kamukeresztény állam sem adja fel, és a módszereiket, no meg az erőszak iránti szadista ínyencségüket ismerve kemény harcokra számíthatunk. Már ha egyáltalán eljutunk odáig, hiszen a sorozat általában lassan csörgedezett, és noha a címszereplő Elisabeth Moss rendre gonoszul nézett a kamerába, hogy most aztán tényleg bosszút áll mindenért, még csak most kezdődött el valami, ímmel-ámmal.

A Hulu már az ötödik évadot is berendelte, azaz nem zárul le a történet, de azért bízzunk abban, hogy legalább az a nyavalyás Lydia néni megkapja a magáét.