Újabb izgalmas részlet derült ki a Stranger Things 4. évadáról

Új teaser jött ki a Netflix sorozatának várva várt folytatásához.

Nagyon régóta csigázza már a rajongói kedélyeket a Netflix az egyik legnépszerűbb tévésorozatával kapcsolatban. Még 2019 nyarán került fel a Stranger Things 3. évada a streamingoldalra, és már októberben kijött az első teaservideó, amellyel kapcsolatban azonnal megindult az online spekuláció. Sokan arra tippeltek, hogy az új részek a Szovjetunióban játszódnak majd, és amikor 2020 februárjában bemutattak egy újabb teasert, kiderült, hogy a konteógyártóknak igazuk lett – legalábbis részben. Választ kaptunk arra is, hogy a 3. évad végén elhalálozó (?) Hopper seriff visszatér-e – aki erre az információra kíváncsi, kattintson ide.

Most egy újabb, egyperces kedvcsináló került fel a netre, amelyből kiderül, hogy a Millie Bobby Brown által alakított Elevent valószínűleg ismét bezárták egy olyan intézménybe, mint ahol felnőtt, és ahonnan az első évadot megelőzően elszökött. Halljuk azt is, ahogy valaki megkérdezi tőle (telepatikusan?), hogy „Eleven, hallasz engem?” A hang tulajdonosa feltehetően a Papa, alias dr. Martin Brenner, az a tudós, aki Elevenen és a hozzá hasonló gyerekeken kísérletezett a Hawkins laboratóriumban, így nincs kizárva, hogy a teaserben egy flashbacket látunk.

Ma valami nagyon különleges dologgal készültem a számotokra,”

mondja a kórházi hálóköntösben játszó, kopaszra borotvált gyerekeknek, miközben a kamera a 11-es számú ajtóra közelít.

A negyedik évadról a szovjet szál mellett egyelőre csak annyit tudni, hogy az eddigi vendégszereplő, Brett Gelman előlép állandó szereplőjévé. Gelman játssza Hopper seriff konteóhívő barátját, Murray Baumant, akit a második évadban ismerhettünk meg, majd a harmadik szezonban a korábbinál fontosabb szerepet kapott. Novemberben pedig kiderült az is, hogy nyolc új színész csatlakozik a gárdához, többek közt Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd), Eduardo Franco (Booksmart) és Joseph Quinn (Nagy Katalin).

Akit érdekel, milyen filmek és sorozatok inspirálták a negyedik évadot, az itt kaphat válaszokat.