Ezeket a filmeket és sorozatokat streameld júniusban!

Jön az Alul semmi-sorozat, a Black Mirror új évada, visszatér Chris Hemsworth és Magic Mike, plusz debütál az Avatar: A víz útja is.

Tyler Rake: A kimenekítés 2.

A Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés két évvel ezelőtt a legnézettebb Netflix-tartalmak között volt, így aztán egyáltalán nem csoda, hogy készült hozzá egy folytatás is. Bár a címbéli főhős, Tyler Rake az első filmben SPOILER! úgy tűnt, életét vesztette, most mégis visszatér az ausztrál titkosszolgálat zsoldosai közé, hogy egy újabb halálos küldetést teljesítsen. Ezúttal egy kegyetlen grúz gengszter családját kell kimentenie egy szigorúan őrzött börtönből.

Netflix, június 16.


Avatar: A víz útja

James Cameron grandiózus fantasyjének még grandiózusabb, Oscar-díjra jelölt folytatása 2022 decemberében debütált a mozikban , és közel 2,32 milliárd dolláros globális bevételével minden idők harmadik legsikeresebb filmjévé vált.  Júniusban végre megérkezik a Disney+-ra is, ráadásul extra tartalmak is kapcsolódnak hozzá.

Csupa könny és filmes közhely, mégis működik az Avatar 2

CGI-effektekkel megpakolt sci-fiként néha csak döcög, szép természetfilmnek és fontos környezetvédelmi üzenetnek viszont kiváló James Cameron több mint 3 órás szupermozija.

Kritikánk a filmről.

Disney+, június 7.


Magic Mike utolsó tánca

Magic Mike (Channing Tatum) nem vetkőzik többet. Nagy tervei voltak, de becsődölt mind, úgyhogy jobb híján koktélokat kever. Egy unatkozó milliomosnő (Salma Hayek) azonban szerződteti, és Londonba csábítja, hogy az ő színházában hozza össze Magic Mike pályájának legnagyobb showműsorát. Összeszedi Európa legjobban mozgó, legjobb testű, legmerészebb táncosait, kitalálja a koreográfiát, átépíti a színpadot, és mehet a műsor!

HBO Max, június 2.


Flamin' Hot: Egy pikáns sikertörténet

A Tetris és az Air Jordan után a Cheetos csípős verziója, a „Flamin' Hot" is megkapja az eredettörténetét. Richard Montanez életét követhetjük nyomon, aki azt állítja, hogy a cég gondnokaként dolgozva ő találta ki ezt az ízvilágot. Az Eva Longoria által rendezett dramedy egy olyan ember történetét meséli el, aki forradalmasította az élelmiszeripart.

Disney+, június 9.


Az Idol

Jocelyn (Lily-Rose Depp) legutóbbi turnéja kisiklott az idegösszeroppanása miatt, ám eltökélte, hogy elfoglalja az őt megillető helyet Amerika leghíresebb és legszexibb popsztárjaként. Jocelynban egy Tedros (Abel “The Weeknd” Tesfaye) nevű, sötét múltú klubtulajdonos ébreszti fel újra a szenvedélyt. 

Az idol - Johnny Depp lánya mindent megmutat

Láttuk Cannes-ban az Eufória rendezőjének új sorozatát. Lily-Rose Depp nem okoz csalódást.

Kritikánk az első két epizódról.

 

A Port kritikusa az Eufóriát is jegyző Sam Levinson új sorozatának első két epizódját már látta, szerinte

Az idol egy mérsékelten provokatív, de kellemesen nyers és szabálytalan produkció, amely izgalmasan rántja le a leplet a showbusiness mocsokságairól.


The Crowded Room

Tom Holland az Apple Tv új szériájában Danny Sullivant alakítja, akit 1979 nyarán letartóztatnak, mert részt vett egy lövöldözésben a Rockefeller Centerben. A sorozat Billy Milligan valós történetén alapul, akinél többszörös személyiségzavart diagnosztizáltak. Az ügyvédei elmebetegségre hivatkoztak, azt állítva, hogy a bűncselekményeket Milligan két alternatív személyisége követte el anélkül, hogy ennek tudatában lett volna. A börtön helyett végül tíz év gyógykezelésre ítélték, ezzel Milligan lett az első ember, akit disszociatív személyiségzavarra hivatkozva mentettek fel.

Apple TV+, június 9.


Alul semmi

Peter Cattaneo 1997-es Oscar-díjas filmjében, az Alul semmiben hat egykori acélmunkás sztriptízbemutatót szervez, hogy némi pluszpénzhez jusson.

Huszonöt évvel később a szereplők visszatérnek a Disney+ nyolcrészes minisorozatában. A helyszín még mindig Sheffield, és a kilátások sem jobbak. A sztori szerint Gaz (Robert Carlyle) megpróbálja rendbe hozni a dolgokat a lányával, Destinyvel (Talitha Wing).

Disney+, június 14.


Fekete tükör, 6. évad

Négy évbe telt, de Charlie Brooker disztópikus szériája, a Black Mirror visszatért. A hatodik évadban olyan sztárok szerepelnek, mint Zazie Beetz, Michael Cera, Rob Delaney, Paapa Essiedu, Salma Hayek, Kate Mara és Aaron Paul.

Az epizódok közt lesz, ami egy cserbenhagyásos gázolás körül bonyolódik, kapunk egy megrázó, életrajzi jellegű történetet, és egy skót természetfilm formátumát öltő részt is.

Netflix, június.


Valami baj van a gyerekekkel (There’s Something Wrong With the Children)

Margaret (Alisha Wainwright) és Ben (Zach Gilford) régi barátaikkal kirándulni indulnak, de ami egy kellemes hétvégének indul, hamarosan minden szülő legrosszabb rémálmává válik. Miután a gyerekek eltűnnek az erdőben, Ben gyanítani kezdi, hogy valami természetfeletti dolog történik.

Prime Video, június 16.

Via: Culture Whisper / WWD