Tom Hanksnek ismét egy kutya a legjobb barátja

A Finch című posztapokaliptikus kalandfilmben a sztár által alakított címszereplő kutya- és robotbarátjával vág neki egy nagy kalandnak. Nézd meg az előzetest!

November 5-én mutatkozik be az Apple TV+-on a Trónok harca leghíresebb epizódjainak rendezőjeként ismert Miguel Sapochnik sci-fi/road movie-ja, amelyben Hanks az 1989-es Egyik kopó, másik eb után ismét kutyás filmben látható.

A Finch sztorija szerint a címszereplő robotépítő mérnök már tíz éve egy föld alatti bunkerben él – ő ugyanis a maroknyi túlélő egyike, aki életben maradt a bolygón végigsöprő szoláris kataklizma után. A férfi a rendhagyó körülmények ellenére kialakította saját kis életét, amit Goodyear nevű kutyájával oszt meg.


A kutyáról akkor is gondoskodni akar, amikor ő már nem lesz, ezért épít egy robotot, aki Jeffnek nevezi el magát. A furcsa trió egy nap kalandos utazásra indul Amerika nyugati részére, hogy Finch a bezártság után megmutassa Jeffnek a létezés örömét és csodáját.

Ahogy az a korábbi fotó után most nyilvánosságra hozott előzetesből is kitűnik, Finch, Goodyear és a leginkább a Chappie robotjára emlékeztető Jeff kalandjai a veszélyek mellett a humort sem nélkülözik. A filmnek elvileg van magyar forgalmazója, de kétséges, hogy a Finch még a november 5-i streaming premier előtt eljutna a hazai mozikba.


(via NME, Uproxx)

FRISSÍTÉS: időközben megtudtuk, hogy (épp az Apple TV+-os premier miatt) a filmnek nem lesz magyar mozibemutatója.