Stallone és családja reality show-t indít

A The Family Stallone címen futó, 8 epizódos széria a Paramount+ streaming platformon fog debütálni tavasszal.

Az Osbourne-ok és a Kardashianok után Sylvester Stallone és a családja is úgy döntöttek, hogy ők is egy valóságshow-n keresztül mutatják be az életüket. A The Family Stallone címen futó, 8 epizódos széria a Paramount+ streaming platformon fog debütálni tavasszal (ha nálunk is elérhető lesz, akkor valószínűleg a SkyShowtime-on kell majd keresnünk, akárcsak Stallone új sorozatát, a Tulsa Kinget).

A széria Silvester Stallonét, valamint lányait, Sophia Rose Stallonét, Sistine Stallonét és Scarlet Rose Stallonét követi majd nyomon. De megismerhetjük majd a feleségét, Jennifer Flavin Stallonét is, aki jelenleg a Serious Skin Care nevű wellnessmárka társtulajdonosa (és akitől az akciósztár elvileg nemrégiben elvált).

 

Sophia Rose Stallone, Jennifer Flavin, Sylvester Stallone, Scarlet Rose Stallone és Sistine Stallone (forrás: Stefanie Keenan/Getty Images for A Sense of Home)

 

Sophia és Sistine Stallone jelenleg együtt vezetik a Unwaxed című podcastot. Sophiát egyébként nem érdekli a színészmesterség, Sistine és Scarlet viszont a szórakoztatóiparban szeretne elhelyezkedni - előbbi modellként és rendezőként, Scarlet pedig színészként (szerepel is az apja sorozatában, Tulsa Kingben).

(via Variety)