Sorozat készül Pamela Anderson szexvideójáról

Lily James, Sebastian Stan és Seth Rogen főszereplésével, de most csatlakozott hozzájuk Nick Offerman, a Városfejlesztési osztály sztárja is.

A Hulu berkeiben készülő, 8 részesre tervezett széria jelenleg Pam and Tommy munkacímen fut, Robert Siegel, A pankrátor forgatókönyvírója írja, a rendező Craig Gillespie (Plasztik szerelem, Tara alteregói, Én, Tonya, Szörnyella) lesz, producerként pedig Seth Rogen és állandó alkotótársai, Evan Goldberg és James Franco is benne vannak a projektben – ellentétben az 1998-as valós sztori résztvevőivel, Pamela Andersonnal és Tommy Lee-vel.

A sorozat a szexvideó háttértörténetén kívül természetesen be fogja mutatni a két sztár – akik 1995-ben mindössze négynapos ismeretséget követően kötöttek házasságot – viharos kapcsolatát is.

A Pam and Tommy címszerepeit Lily James (Hamupipőke, Nyomd, Bébi, nyomd!, A legsötétebb óra, Mamma Mia! Sose hagyjuk abba, Yesterday) és Sebastian Stan (Amerika Kapitány: A tél katonája, Bosszúállók: Végjáték, A Sólyom és a Tél Katonája) formálják meg, Rogen pedig egy Rand nevű villanyszerelőt alakít, aki piacra dobja a két sztár nászútja során készült home videót (a valóságban egy Seth Warshavsky nevű férfi, a netes pornó egyik úttörője forgalmazta a szexvideót, szóval nem kizárt, hogy egyéb eltérések is lesznek a valósághoz képest).

Pamela Anderson és Tommy Lee 1995-ben. Forrás: Steve Granitz / WireImage / Getty Images

 

A stábhoz most csatlakozó Nick Offerman egy Miltie bácsi nevű karaktert fog játszani,

egy legendás, egyszerre vicces és félelmetes pornóimpresszáriót

(jelentsen ez bármit is), aki pénzemberként a projekt mögé áll, és felkarolja Rand szexvideós vállalkozását, de mivel gyakran borderline szociopataként viselkedik, így nem megy minden simán.

A szórakoztatóiparban egyébként valóban létezett egy Uncle Miltie-nek becézett legendás figura: Milton Berle rádiós és tévés komikus, színész – neki viszont nem volt köze a Pamela Anderson-féle szexvideóhoz, szóval lehet, hogy csak névazonosságról van szó. Offermant korábban a Városfejlesztési osztály című sitcomban láthattuk, de szerepelt a Fargo és a Devs című sorozatokban, illetve A nyár királyai, a Családi üzelmek és az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni című filmekben is.


(via Variety)