Sorozat készül a pornósztárról, Rocco Siffrediről a Netflixre

A hétrészes szériát Rómában kezdték forgatni.

A nemzetközi pornóikon, a Budapesten élő Rocco Siffredi életéről készül sorozat, melyet Supersex címen kezdtek el forgatni Rómában. A több mint 1500 felnőttfilmet maga mögött tudó Siffrediről már készült egy dokumentumfilm: a Roccót 2016-ban mutatták be a Velencei Filmfesztiválon. A Netflix hétrészes szériája azonban szabadon kezeli a pornós életét, és játékfilm révén nem ragaszkodik a tényekhez.

Fotó: Marco Piraccini/Archivio Marco Piraccini/Mondadori Portfolio via Getty Images

 

A főszerepet Alessandro Borghi (Ördögi játszmák, Angela nővér nyomoz) játssza, a sztorit az elismert olasz forgatókönyvíró, Francesca Manieri (Akik mi vagyunk, Az én lányom) jegyzi, aki

nem mellesleg közismert feminista.

A Supersex Siffredi családját, származását, és a szerelemhez való viszonyát vizsgálja, „valamint azokat a körülményeket, amik a pornográfia felé terelték őt” – nyilatkozta Manieri.

A forgatókönyvíró arról is beszélt, hogy a Supersex valójában egy férfi története, akinek 350 percbe (a széria teljes játékideje) telik kimondani, hogy: „szeretlek”, és elfogadnia, hogy a benne élő démonok összeegyeztethetők a szerelemmel. Ehhez

azt a részét kell feltárnia, amit eddig még sohasem láttunk: a lelkét.

„A Supersex – mondja Manieri – a jelenünkről beszél. Arról, hogy mit jelent férfinak lenni, és hogy miként tudjuk összeegyeztetni a szerelmet és szenvedélyt.”

A Supersex várhatóan 2023-ban érkezik a Netflixre.