Őrült színek és fazonok - Képek az új Szex és New York-sorozat forgatásáról

Forog az új miniszéria Manhattan utcáin. Fotók minden mennyiségben!

Beszámolt róla a Port is, hogy 10 részes minisorozatként, And Just Like That... címmel támad fel az HBO Maxon a két mozifilmet is megélt, 1998 és 2004 között futó Szex és New York-széria. A Samanthát alakító Kim Cattrall nem tér vissza, de  Carrie Bradshaw, Charlotte York és Miranda Hobbes, azaz Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon igen. 

Getty Images

A forgatás jelenleg is zajlik, és ahogy a mellékelt fotókon látható, valós helyszíneken, New York, pontosabban Manhattan utcáin, illetve a Whitney Museumban és a Metropolitan Museum of Artban. A szereplők ugyan már az 50-es éveikben járnak, de a stílusérzékük a régi – és továbbra sem a szürke a kedvenc színük…

Getty Images

A fotókból kiderül pár részlet is a sztoriból, például, hogy visszatér Mr. Big exneje, a Bridget Moynahan által alakított Natasha, akit a 3. évadban láthattunk utoljára. Charlotte és Miranda gyerekei is feltűnhetnek a szériában, legalábbis az egyik vörös hajú srác gyaníthatóan Miranda és Steve fia, a már felnőtt Brady, a Charlotte társaságában látható két fiatal lány pedig nyilván a karakter lányai. Charlotte és Harry a 2006-os évadzáróban fogadták örökbe Lilyt Kínából, Rose pedig a 2008-as Szex és New York-film idején született.

Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images
Getty Images