Nem bírod ki könnyek nélkül: nem akármivel lepte meg egy rajongóját Dwayne Johnson!

A Szikla már hálaadáskor megkezdte a karácsonyi ajándékozást, és odaadta egy háborús veteránnak saját felspécizett terepjáróját. Nézd meg a szívmelengető videót és zokogj!

A pankrátorból lett színész a múlt héten, a csütörtöki hálaadás előtt speciális vetítést tartott a rajongóinak új filmjéből, a netflixes Különösen veszélyes bűnözőkből (kritikánk itt).

A szerencsések számára az esemény ingyen volt, és a Szikla a vendéglátásról is gondoskodott.

De az ingyen zizi-ropi-körhinta mellett – ahogy arról a sztár Instagram-posztja árulkodik – valami igazán emlékezeteset is akart aznapra az egyik rajongójának. Így amikor eljutott a fülébe egy Oscar Rodriguez nevű tengerészgyalogos veterán története, aki jelenleg személyi edzőként dolgozik és inspirál másokat, ezenkívül civil templomi vezető, ő gondoskodik 75 éves édesanyjáról, és aktívan segíti a családon belüli erőszak áldozatává vált nőket, úgy döntött, meglepi valamivel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

therock (@therock) által megosztott bejegyzés


A vetítés előtt a sztár a színpadra hívta a meglepett férfit (aki igazából már ettől a megtiszteltetéstől teljesen el volt varázsolva), majd kivitte a mozi parkolójába, ahol azt mondta, nézzen be az ott parkoló autóba, mert van ott egy üdvözlőkártya, amit neki írt. A papíron pedig az állt, hogy

„Köszönöm a szolgálatod, használd egészséggel az új autód!”

Rodriguez teljesen kész volt az örömtől, a földre rogyott, sírt, nevetett, ölelgette jótevőjét. Hihetetlen szerencséjét már csak azért sem akarta elhinni, mert a felspécizett járgány a sztár saját kocsija volt, számtalanszor lehetett látni az Instagram-videóin és -fotóin. Eredetileg egyébként a Porsche adott volna a férfinak egy ajándékautót (egy olyat, mint amilyet a Különösen veszélyes bűnözőkben láthattunk), de a Sziklát annyira megérintette a háborús veterán sztorija, hogy úgy döntött, személyesen lepi meg. Tegye fel a kezét, aki ezek után még nem érzi a karácsony szellemét!


(via The Uproxx)

Beköltözött a magas kultúra a SZESSÖN próbatermébe. Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész mesélt a zenélés és az írás kapcsolatáról, hogy például Tinódi Lantos Sebestyén volt az első magyar slammer. Végül megpróbálkozott minden idők egyik legvitatottabb dobosának dobtémájával is.