Mindjárt megérkezik Magyarországra az HBO Max

Nem a korábban pletykált február 22-én, de még az első negyedévben megtörténik az átállás. FRISSÍTÉS: március 8-a lehet a nagy nap.

Tavaly ősszel derült ki, hogy 2022-ben Horvátország, Csehország és más közép- és kelet-európai államok mellett Magyarországra is megérkezik az HBO GO, a napokban pedig az a hír is elterjedt, hogy február 22. lehet a bűvös dátum. A szlovák aktuality.sk távközlési szolgáltatóktól kiszivárgó információkra hivatkozva írta ezt meg, a Media1 értesülései alapján azonban nem helytálló az információ. Való igaz, hogy a régióban azonos időpontban lesz az átállás, de egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy valamikor az első negyedévben.

FRISSÍTÉS! A Media1 megtudta, hogy 2022. március 8-án, azaz a nemzetközi nőnapon váltja le az HBO GO nevű internetes streamingszolgáltatását a WarnerMedia Magyarországon és a régió többi országában.

A Media1 az HBO Magyarország sajtósát, Pinczés-Pressing Ádámot is megkérdezte, aki azt mondta, az HBO nem kommentálja a szlovák portál által közölt dátumot, és csak annyit mondhat most el, hogy hamarosan bejelentik az átállást. (Ugyancsak Pinczés-Pressingtől származik az az infó, hogy szolgáltató nevének helyes kiejtése Magyarországon az  "édzs bí ó maksz".)

Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint az amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók univerzumát kínálja majd egy közös felületen. Az HBO Max új ügyfelek, valamint az HBO España, az HBO Nordic és az HBO GO már meglévő ügyfelei számára lesz elérhető (közvetlenül vagy médiaszolgáltató partnereken keresztül számlázott formában).

Az HBO Max mellett idén érkezik meg a hazai piacra a Skyshowtime nevű új streamingszolgáltatás is, amely az NBCUniversal, a Sky és a ViacomCBS kínálatát tartalmazza, a Disney Plusz magyarországi bevezetése pedig 2022 nyarára várható.

Via: Media1

A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.