Melissa McCarthy és Octavia Spencer szuperhősruhát ölt

Megérkezett az új szuperhős-vígjáték, A lecsap csapat előzetese.

Melissa McCarthy nagyon akart már egy szuperhős szerepet, és lám, végre ő is latexbe öltözhetett. Octavia Spencerrel bújik a nyikorgó, moshatatlan szerelésbe, és A lecsap csapat előzetese alapján még jól is áll mindkettejüknek a hacuka. 

Spencer karaktere feltalál egy szérumot, ami különleges képességekkel képes felruházni bárkit, és McCarthy véletlenül beadja magának. Ő szupererős lesz, míg társa láthatatlanná tud válni, így  természetesen neki is állnak szuperhősködni, ami persze nem megy olyan könnyen és hősiesen, mint ahogy az a képregényekben szokás. Szuperhős mit sem ér szupergonosz nélkül, akit Bobby Cannavale (A Hangya, Gengszterkorzó) alakít.

A filmet McCarthy férje és állandó alkotótársa, Ben Falcone rendezte. Bemutató április 9-én a Netflixen.

A színésznő egyébként a Thor Love and Thunder alcímű, negyedik részében is feltűnik: egy kiszivárgott forgatási videó alapján vicces cameót láthatunk tőle. Ahogy a Ragnarökben, ismét feltűnik a lelkes asgardi színjátszó csapat, és Matt Damon Lokija, Luke Hemsworth Thorja és Sam Neill Odinja mellett McCarthy alakítja Helát, akit Cate Blanchett játszott.