Jennifer Lawrence egy Afganisztánban megsebesült katonát alakít új filmjében - ELŐZETES!

Az Oscar-díjas színésznő Causeway című drámája november 4-én kerül fel az Apple TV+ kínálatába, itt a film előzetese.

Az A24 és az Apple Original Films közzétette az első előzetest a Causeway (magyarul: Gyalogút) című új drámához, amelynek főszereplője nem más, mint az Oscar-díjas Jennifer Lawrence. A premier november 4-én lesz a kiválasztott filmszínházakban, de ekkor kerül fel a világon mindenhol az Apple TV+ streaming platform kínálatába is. Íme az előzetes:

Lawrence egy Lynsey nevű nőt alakít, aki egy hadmérnök, és Afganisztánból tért vissza az Egyesült Államokba, miután egy bombarobbanás következtében agysérülést szenvedett, és most poszttraumás stressz szindrómával (PTSD) küzd. A film az ő intim portréja, amint New Orleansban újra fel kell építenie az életét. A történet egy pontján Lynsey sorsa összefonódik egy férfiéval, akit az Örökkévalók sztárja, Brian Tyree Henry alakít. A két valószínűtlenül idegen ember vigaszt talál az újonnan szövődött barátságukban, miközben együtt kezdik el járni a gyászból a gyógyulás felé vezető útjukat.

A Causeway rendezője az elsőfilmes Lila Neugebauer, aki egy Tony-díjas, ismert színidirektor a Broadway-en. A forgatókönyvet Ottessa Moshfegh, Luke Goebel és Elizabeth Sanders írták. A filmet szeptemberben már bemutatták a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol Jennifer Lawrence, aki egyben a Causeway egyik producere is, elismerő kritikákat kapott alakításáért. A patinás Variety magazin kritikusa, Owen Gleiberman, aki Torontóban nézte meg a filmet, a cikkében nem győzte dicsérni Lawrence színészi játékát:

Erős alakítást nyújt, amely nyers, egyszerű, minden mesterkéltségtől mentes.

De Lawrence partnerét, Brian Tyree Henryt is dicsérték a kritikusok az alakításáért.

(via Variety)

Forrás: Apple TV+