Itt az új Stranger Things-évad első nyolc perce

Hamarosan debütál a Stranger Things negyedik évada, a Netflix pedig az egy hónappal ezelőtti trailer után egy újabb horgot dobott be: közzétette az új széria debütáló részének első nyolc percét.

A negyedik évad 1979 szeptemberében veszi fel a történet fonalát a hawkinsi laboratóriumban, ahol egy véres mészárlás történik. A kilenc epizódot felvonultató új széria május 27-én debütál, a Duffer testvérek pedig már azt is elárulták, hogy ezekből két rész mozifilm hosszúságú lesz. Matt Duffer így nyilatkozott a Wrapnek:

„A hetedik és a kilencedik egy-egy különálló mozi, ez utóbbi pedig különösen hosszúra, több mint kétórásra sikeredett.”

Elmondásuk szerint Dufferék idő közben azt is kitalálták, hogyan végződjön a Stranger Things ötödik, egyben utolsó évada.

A negyedik évad hivatalos összefoglalója így szól: „Hat hónap telt el a starcourti harcok óta, mely a rémületet és a pusztulást hozta el Hawkinsba. A baráti társaság lassan szétszéled, az emlékek után pedig a középiskola viszontagságaival is meg kell megküzdeniük. Hamarosan azonban ismét egy rémisztő természetfeletti erő fenyegetésével és egy újabb rejtéllyel találják szembe magukat, melynek megoldása véget vethet a hellyel lefelé nevezetű univerzum uralmának.

Akárcsak a korábbi évadok esetében, egyes epizódokban ezúttal is közreműködnek vendégrendezők: a harmadik és a negyedik részt Shawn Levy, az Éjszaka a múzeumban és a Free Guy direktora jegyzi, az ötödik és hatodik, The Nina Project és The Dive című epizódjait pedig nem más, mint Antal Nimród.

Via NME.com

Kép forrása: Netflix