Itt a trailer a brit királyi családon röhögő rajzfilmhez!

Fergetegesnek ígérkezik a The Prince, ami pont olyan, mint a Family Guy, csak Stewie helyett itt a kis György herceg olt szét mindenkit.

Év elején mi is megírtuk itt a PORT.hu hasábjain, hogy egy olyan szatirikus animációs sorozat készül az HBO háza táján II. Erzsébet királynőről és népes udvartartásáról a kultikus Family Guy szellemében, ami hülyét csinál a brit uralkodói családból. A hír igaznak bizonyult, és az HBO Maxon július 29-én, azaz a mai napon debütáló The Prince az utolsó pillanatban egy kimondottan szellemes előzetest is kapott. Íme:

A brit arisztokráciát kiröhögő, szabad szájú animációs széria atyja nem más, mint Gary Janetti, a Family Guy egyik producere. Így aztán semmi meglepő nincs abban, hogy ez az új animáció lényegében olyan, mintha a Griffin család beköltözött volna a fényűző Buckingham-palotába, csak itt most nem a beszélő kisbaba, Stewie cinkeli a gúnyos megjegyzéseivel a rokonságát, hanem Vilmos cambridge-i herceg és Katalin cambridge-i hercegné nyolcéves kisfia, a címbéli György herceg.

Forrás: HBO Max

 

A bonyolult udvari etikett kiismerhetetlen labirintusában bolyongó, rajzolt gyermeknek maga a producer, Gary Janetti kölcsönzi majd a hangját. A további szinkronhangok között pedig olyan hírességek neveit találjuk, mint Orlando Bloom (Harry herceg), Lucy Punch (Kate Middleton), Alan Cumming (György inasa, Owen) vagy a Trónok harcából ismert Iwan Rheon (Vilmos herceg). Érdekesség, hogy az animációs sorozatot már jóval azelőtt elkezdték fejleszteni az HBO háza táján, hogy kiderült volna, hogy Harry herceg és Meghan Markle lemondanak királyi kötelezettségeikről és rangjaikról, és először Kanadában, majd az Egyesült Államokban fognak polgári életet élni (erről bővebben többek között ebben a Meghan Markle-portrécikkünkben írtunk). Vicces jelenetekben és popkulturális kikacsintásokban persze alighanem így sem lesz hiány!