Ezt az Addams-családtagot valószínűleg sosem láthatjuk a Wednesday-sorozatban

A Netflix szériája számtalan karaktert felvonultat a galád családból, de egyikük szinte biztos, hogy nem fog megjelenni.

Mi másról is beszélhetnénk szerdán, mint a Wednesday készülő második évadjáról. Már az első szezon számtalan ikonikus karaktert felvonultatott, hiszen láthatjuk többek közt Morticiát és Gomezt, Festert, Izért, Pugsley és a komornyikot, Lurch-ot. Egészen biztos, hogy a második évad további szereplőkkel fog bővülni, ám egy karaktert valószínűleg nem fogunk látni a szériában.

Forrás: Netflix

 

A kis Pubertről van szó, Morticia és Gomez harmadik gyermekéről, aki az apjához hasonló kis bajuszkával született.

A figura az 1993-as Addams Family 2.-ben tűnt fel, és kizárólag ebben a filmben látható. Sem az eredeti képregényben, sem a 60-as évekbeli tévésorozatban nem szerepelt, és később is csak említés szintjén jön elő: az Addams Family 3.-ban Wednesday arról beszél, hogy volt egy kistestvérük, de Pugsley megette.

Ha az első évadban nem tűnt fel Pubert, akkor minden bizonnyal nem is képezi részét a Netflix Addams-univerzumának, hiszen Wednesday itt már 16 éves, és Pugsley is egy középiskolás fiúnak tűnik, tehát az idővonalat figyelembe véve, a kistestvér ekkor már megvan, mégsem látjuk, de még csak nem is utalnak rá egyszer sem. Ettől függetlenül persze nem kizárt, hogy Morticia ismét teherbe esik, és a sorozat kreál egy új eredettörténetet Pubertnek (remélhetőleg a rémes bajuszkák nélkül).

(via Unilad)