Ezeket a filmeket és sorozatokat nézheted júniusban az RTL+-on

Az RTL+ előfizetős kínálatában júniusban is számos új exkluzív tartalom vár.

Június 6-tól elérhető az RTL+ streaming platformján a Szexbolygó – Kalandozások Cara Delevingne-nel (Planet Sex With Cara Delevingne) című dokumentumfilmsorozat, mely a szexualitás és a kapcsolatok témakörét járja körbe. A hatrészes sorozatban a világhírű modell-színésznő és aktivista, Cara Delevingne szexuális identitásunk után kutat, hogy megtudja, mi tesz minket azzá, amik vagyunk: a nemi identitásunk, a szexuális irányultságunk, a szenvedélyeink és hogy milyen fajta kapcsolatra vágyunk. Cara testét-lelkét beleadva kutat válaszok után az emberi szexualitás témájában, annak örömeit, titkait és folyamatosan változó természetét feltárva.

ez is érdekelhet

Cara Delevingne fejest ugrik a szex világába – ELŐZETES

A Planet Sex című sorozatban kipróbál mindent, amit kényelmesnek érez.

Tovább

 

Dan Brown amerikai író Robert Langdon szimbológusról szóló regényei világszerte óriási sikert arattak, akárcsak a könyvből készült filmtrilógia (A Da Vinci-kód, Angyalok és Démonok, Inferno) Tom Hanks főszereplésével. Mindezek után az RTL+-ra érkezik Brown harmadik Langdon-regénye, az Elveszett szimbólum (Dan Brown's The Lost Symbol) című tízepizódos sorozat. A fiatal szimbólumkutatónak, Robert Langdonnak halálos rejtvényeket kell megoldania, hogy felfedje eltűnt mentora hollétét, miután levágott kezét megtalálták a washingtoni Capitol épületében. Egyúttal egy globális összeesküvés-elmélet megcáfolása közepén találja magát. A thriller sok évvel Dan Brown legnépszerűbb regénye, A Da Vinci-kód eseményei előtt játszódik. Robert Langdon szerepében Ashley Zukerman, a főbb szerepekben pedig az ismert brit színész és komikus, Eddie Izzard, a Twighlightból ismert Valorie Curry és a Rendes fickókból ismert Beau Knapp látható. Streameld az RTL+-on június 14-től!

ez is érdekelhet

Itt A Da Vinci-kód folytatásának előzetese!

Robert Langdon szimbólumkutató visszatér, ezúttal a Peacockon, az NBC csatorna streaming szolgáltatásán. A magyarul is olvasható Az elveszett jelkép sorozatverziójában viszont nem Tom Hanks játssza a karaktert.

Tovább

 

Június 21-től az RTL+ előfizetős kínálatában megtekinthető a Ghislaine Maxwell – A bűntárs (Ghislaine: Partner in Crime) című négyrészes sorozat, mely a szexuális bűncselekményekért elítélt Jeffrey Epstein bűntársáról és egyben szeretőjéről szól. A sorozat feltárja a befolyásos családból származó Maxwell tíz évig tartó elválaszthatatlan kapcsolatát Epsteinnel, melynek ideje alatt számtalan fiatal nőt hálóztak be, hogy Epstein bántalmazó kapcsolatot létesítsen velük. A sorozat Maxwell bírósági tárgyalásával kezdődik az ügy egyik legfontosabb szereplőjének tanúvallomásával. A tárgyalás során a pár András herceggel ápolt barátságára is fény derül. A sorozat azt is bemutatja, hogyan lett Virginia Giuffre, bántalmazásuk egyik túlélője végül a bukásukhoz vezető egyik kulcstényező, mely Epstein letartóztatásához, majd börtönben bekövetkezett halálához vezetett, és mely Maxwellt pedig a bíróságra juttatta.

On the Spot; Forrás: RTL Sajtóklub



Június 22-től az RTL+-on streamelhető az On the Spotkörnyezetvédelemről szóló családi utazós évadának ötödik, egyben utolsó része, mely a kígyók világába kalauzolja el az RTL+ nézőit. A cápák, a komodói sárkányok és az orangutánok után a streaming felületre érkező évadzáró epizód Bali apró szigetén kezdődik, egy fürdőszobában rekedt kockás piton befogásával. A közel három méter hosszú, veszélyes hüllőt a film főszereplője, Ron Lilley brit herpetológus hozza ki a házból. Balin ma már 4,5 millió ember él, egyre több az építkezés, egyre kevesebb a rizsföld és az erdő fedte terület, így egyre kisebb élőhely marad az állatoknak. Cseke Eszter és S. Takács András egy izgalmas történeten keresztül meséli el a biodiverzitás drámai csökkenését, amely az egész bolygónkat fenyegeti. Miközben megismerjük, hogy milyen egy kígyókkal lakott területen élni, érzékeny portré rajzolódik ki Bali legismertebb herpetológusáról, és az is kiderül, hogyan alakult ki a vonzalma éppen azon állatok iránt, amelyek a legtöbb emberből a viszolygást váltják ki. Nézd most a teljes évadot mind az öt epizóddal az RTL+-on!

Június 28-án érkezik a platformra egy rendhagyó szerelem története, a Klarsfeld: Egy szerelmi történet. Beate és Serge Klarsfeld a második világháború ellentétes oldalán születtek. Beate apja a Harmadik Birodalom fegyveres erejében szolgált, míg Serge apja Auschwitzban halt meg zsidó származása miatt. A pár a párizsi metróban találkozott, és szerelem volt első látásra. Több, mint fél évszázadon keresztül a házaspár náci háborús bűnösöket üldözött és leplezett le a világ minden pontján, 2017-ben pedig Marine Le Pen szélsőjobboldali Nemzeti Frontjának hatalomra jutása ellen küzdött. A pár 80 évesen is ugyanolyan rettenthetetlen a megfélemlítésekkel és fenyegetésekkel szemben, és küzdelmükkel továbbra is jelentős változásokat érnek el Franciaországban. Klarsfeldék aktivistaként a legnagyobb kihívással néznek szembe, amikor az európai választásokon, az európai demokrácia vízválasztójánál, az egyre népszerűbb szélsőjobboldali szélsőségesekkel szállnak szembe. Ismerd meg a történetüket az RTL+-on!

Nézd június 30-tól az RTL+-on a Hajsza (The Fall) első évadát! Az X-aktákból ismert Emmy- és Golden Globe-díjas Gillian Anderson és az Egyszer volt, hol nem voltból, valamint A szürke ötven árnyalatából ismert Jamie Dornan főszereplésével készült lebilincselő pszichológiai thriller-sorozat két vadász macska-egér játékát tárja fel. Az egyik egy sorozatgyilkos, Paul Spector, aki áldozatokra vadászik, a másik pedig egy nagyhatalmú nyomozó, Stella Gibson, akinek az a feladata, hogy a sorozatgyilkost elkapja. Miközben Spector a szerető férj és apa látszata mögé bújik, valójában nőkre vadászik Belfastban és környékén. Miközben a helyi rendőrség elakad a nyomozásban, a Londonból kirendelt Gibson szinte azonnal megállapítja, hogy ezek a szörnyű bűncselekmények mind egy személyhez kötődnek. Mivel kívülálló, azonnal ellenséges érzelmeket vált ki a helyi nyomozókból, Gibson azonban érti a sorozatgyilkosok pszichológiáját, és azt is, hogyan kell megtalálni őket. Vezetésével a csapat elkezdi feltárni a gyilkosságok által összefonódott életek szövevényes hálóját. Ez az összetett thriller betekintést enged abba, hogyan működik egy modern, magas szintű gyilkossági nyomozócsoport, amikor minden rendőr a legrosszabb rémálmával kerül szembe. A dráma kibontakozásával egyre intenzívebbé váló vadászat a végsőkig próbára teszi Gibson és csapata nyomozói képességeit, miközben versenyt futnak az idővel, mielőtt Spector újra lecsap.

A hajsza; Forrás: RTL Sajtóklub

 

Ezen felül az RTL+ előfizetőit izgalmas rövidfilmek széles választéka várja júniusban, hiszen a felületen elérhetőek a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztiválon az előző években bemutatott rövidfilmek válogatása. A kiváló alkotásokat felsorakoztató kínálatban szerepel többek közt a Hármasban című film, melynek főszereplői Veronika és Tibor, nyugdíj előtt álló orvosok. A férfi betegsége miatt születésnapjára Veronika egy szokatlan ajándékkal készül, hogy teljesítse férje régi álmát: rendel neki egy prostituáltat. Ám semmi sem úgy alakul, ahogy Veronika eltervezte. A film főszerepeiben Halász Judit, Bálint András és Sztarenki Dóra. A Branka című rövidfilm címszereplője ápolónőként dolgozik a délszláv háború idején. A főorvos arra kéri, hogy segítsen újszülötteket kicsempészni a kórházból, majd hitesse el a szüleikkel azt, hogy a valójában külföldi pároknak eladott babák a születésük után nem sokkal meghaltak. Továbbá megnézheted az RTL+ előfizetős kínálatában a Szimbiózis című animációs rövidfilmet, melyben egy megcsalt feleség nyomozásba kezd férje szeretői után. Ahogy a feleség egyre mélyebbre ás, kezdeti féltékenységét fokozatosan felváltja a kíváncsiság. A válogatás része az Oscar-díjas Deák Kristóf rendezésében készült A legjobb játék is, melyben a rövidfilm főszereplője, Áron munkáját és kedvenc kolléganőjét is elveszítheti a mesterséges intelligencia miatt. A rendszer félrevezetése azonban új értelmet hoz Áron életébe. Főbb szerepekben Rétfalvi Tamás, Szabó Irén és Patkós Márton. Streameld most az RTL+-on a többszörösen Oscar-shortlistre kerülő animációs filmrendező, Bucsi Réka animációs rövidfilmjét, a LOVE-ot, melyben egy alvó kisbolygóba váratlanul becsapódó meteor az összes ott élő lényre hatással lesz.

(RTL Sajtóklub)