Csak úgy izzik a levegő az új Jelenetek egy házasságból sztárjai között

Ingmar Bergman házassági válságot feldolgozó alkotásának remake-je szeptember 13-án mutatkozott be az HBO GO-n –de a két főszerepet játszó Jessica Chastain és Oscar Isaac intim pillanatát bemutató videó már korábban nagyot ment a Twitteren.

Az új Jelenetek egy házasságból szeptember elején debütált a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, és a vörös szőnyeges bevonuláskor Isaac azzal hívta fel magára – és Chastainre – a figyelmet, hogy mielőtt megcsókolta volna kolléganője karját, áhítattal végigsimított rajta, miközben úgy nézett rá, hogy arra az internet népe alig talált szavakat.


Jessica Chastain azóta viccesen reagált is a dologra a Twitteren: kirakott egy olyan fotót, amin a The Addams Family hatvanas évekbeli tévés verziójának hősei láthatóak, ahogy Gomez végigsimít Morticia karján (a kép fölött persze a Jelenetek egy házasságból premierdátumát is elhelyezte, hogy azt is promózza egy kicsit).

Még az sem kizárt egyébként, hogy a színész ezt a pillanatot rekonstruálta a vörös szőnyegen, hiszen ő Gomez szinkronhangja az Addams Family animációs verziójában. Mindez valószínűleg sosem fog kiderülni; Chastain mindenesetre azóta nyilatkozataiban is próbálja hangsúlyozni, hogy ő és Isaac már régóta jó barátok.


A színésznő elmesélt például egy olyan történetet, amiből pont az jött le, hogy a vörös szőnyegen történtek éles ellentéteként a forgatáson például egyáltalán nem izzott köztük a levegő, és a „szexjelenet-koordinátor” egy jelenet felvételekor rájuk is szólt, hogy nem tűnik úgy, mintha szexelnének.

„Oscar nagyon jó barátom. És mivel olyan ideges voltam, zenét rakott be, itatott velem egy kis bourbont, (…) és még a kedvenc dalomat is elénekelte nekem, hogy ellazuljak”

– mesélte a forgatásról Jessica Chastain, aki amúgy több mint húsz éve ismeri Oscar Isaacet, mivel együtt jártak a Juilliard színészképzőre. Egyébként mindkét sztár házasságban él (természetesen nem egymással).


(via Uproxx, IndieWire)