A Suicide Squad spin off is felvillan az új HBO Max-trailerben

Az Emmy-gála szünetében debütált az HBO Max új előzetese, amelyben szerepel többek között az izomhegy igazságosztó saját sorozata, a Peacemaker mellett a Szex és New York folytatása, valamint az Euphoria új évada is.

A vasárnapi 73. Emmy-gála tévéközvetítésének szünetében debütált először az az új HBO Max-trailer, amelyben a Warner stúdió először mutatott képsorokat a James Gunn-féle The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag spin off tévésorozatából, a januárban debütáló Peacemakerből (ez az, amelyikben a pankrátorból lett színész, John Cena egy mókás rohambilivel a fején alakít kigyúrt utcai igazságosztót).

Szintén az HBO Maxon fog debütálni a Szex és New York folytatása, az And Just Like That… című széria (amiben már nincs ott a főszereplők között a Samanthát alakító Kim Cattrall). Ezen kívül még várható a streaming szolgáltatón az új Dűne is, valamint az Euphoria, a Bizonytalan és a Félig üres új évada, de Mindy Kaling új tinédzserkomédiáját, a The Sex Lives of College Girlst is nagy durranásnak szánja az HBO Max – ami 2022-ben végre már Magyarországon is elérhető lesz. (via Hollywood Reporter)