A sárkányok anyja is csatlakozik a Marvel-univerzumhoz

Pontosabban Emilia Clarke színésznő, aki a Secret Invasion-sorozatban fog szerepelni.

A Variety értesülései szerint a Trónok harcával befutott színésznő, aki azóta a Terminator: Genisysben és a Solo: Egy Star Wars-történetben is szerepelt, már a tárgyalások utolsó szakaszában van a Disney Plusszal.

A Secret Invasion (Titkos invázió) Nick Fury sorozata lesz, amelyben a Samuel L. Jackson által alakított ügynök a Marvel Kapitányban megismert alakváltó skrull, Talos (Ben Mendelsohn) társaságában fog nyomozni a földi társadalom minden rétegébe beszivárgó ellenséges skrullok után, akik alvó ügynökökként készítik elő a terepet a bolygó meghódításához – legalábbis a 2008-as Titkos Invázió című képregénynek ez a sztorija.

A Kyle Bradstreet (Borgiák, Mr. Robot) által írt szériába már korábban bejelentették Olivia Colman és Kingsley Ben-Adir részvételét (utóbbi fogja a főgonoszt alakítani), a premierre azonban még 2022-ig várni kell.

Emilia Clarke mellett amúgy a Trónok harca több sztárja is belépett már a Marvel-univerzumba. Havas John és Robb Stark, vagyis Kit Harington és Richard Madden az Örökkévalókban, a Marvel novemberre ütemezett filmjében szerepelnek majd.