A Pamela Anderson-szexvideós sorozatban saját hangja lesz Tommy Lee péniszének

A becses szervet A szerencse házából ismert Jason Mantzoukas fogja szinkronizálni.

Mi is többször írtunk már a Pam & Tommy című sorozatról, ami napokon belül megérkezik a Hulura (február 2-án lesz az első két epizód premierje), és amellyel kapcsolatban eddig az volt a legnagyobb szenzáció, mennyire hasonlít benne a Pamela Andersont megformáló, a szerep kedvéért elképesztő átalakuláson átesett Lily James a szexszimbólumra.

Forrás: Hulu


Most azonban a Variety készített egy terjedelmes riportot rengeteg képpel a 8 részes szériáról (itt olvasható), amelyből az Uproxx kimazsolázta nekünk a lényeget. Ami nem más, mint az a jelenet, amelyikben a Pamela Andersonnal frissen megismerkedő Tommy Lee

a saját péniszével folytat komoly beszélgetést arról, hogy vajon beleszeretett-e a nőbe.

A megindító momentumot egyébként Lee memoárja, a Tommyland egyik passzusa ihlette, de nem világos, hogy már abban is az szerepel, hogy a férfi a péniszéhez beszélt, vagy csak a szériában adják a becses szerv „szájába” a monológot. A Pam & Tommyban mindenesetre a fütykös Jason Mantzoukas (Pofázunk és végünk, Hogyan legyünk szinglik?, Nagyfater elszabadul, A szerencse háza, Hormonokkal túlfűtve, John Wick: 3. felvonás – Parabellum) hangján fog megszólalni.


Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a megtörtént eseményeken alapuló, de a valóságtól elrugaszkodó sorozat a két sztár – akik 1995-ben mindössze négynapos ismeretséget követően kötöttek házasságot – privát használatra készült házi szexvideója eltulajdonításán és nyilvánosságra hozatalán kívül Anderson és Lee viharos kapcsolatát is bemutatja. Lily James mellett a szintén teljesen átlényegülő Sebastian Stan (Tommy Lee),

Seth Rogen (a sztori szerint a felvételt eltulajdonító bosszúszomjas villanyszerelő) és Nick Offerman (a nyilvánosságra hozatalban segédkező fiktív pornóproducer) is szerepelnek a szériában. Várós!


(via Uproxx)


A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.