A Dalí-maszk A nagy pénzrablás koreai változatában is előkerül – trailer

A nagy pénzrablás óriási siker volt, a Squid Game óta pedig a nézők zabálnak mindent, ami dél-koreai. Szóval miért is ne?

A Netflix semmit nem bízott a véletlenre, hiszen A nagy pénzrablás hihetetlenül népszerűvé vált, még akkor is rendre odacövekelte magát a Top 10-es listára, amikor nem érkeztek új epizódok, a dél-koreai őrület, a Squid Game pedig a streaming szolgáltató minden nézettségi rekordját megdöntötte, és világszerte popkulturális jelenséggé vált. Ha összepárosítják ezt a kettőt, akkor borítékolható a siker, gondolhatták – így született meg a spanyol sorozat dél-koreai feldolgozása.

Ugyan sokat még nem mutat a Money Heist: Korea első kedvcsinálója, de természetesen előkerül a Dali-maszk is, és a szereplők is ugyanazoknak a nagyvárosoknak a neveit viselik, mint az eredetiben. Kérdés, hogy kapcsolódik-e valamennyire a spanyolhoz, vagy egy tipikus remake-et láthatunk majd.

A Professzor szerepében Yoo Ji-tae, a rendőri erők élén a Lostból ismerős Kim Yun-jin áll, Berlint a Squid Game egyik főszerepében látott Park Hae-soo alakítja, Álex Pina, az eredeti széria alkotója executive producerként közreműködik. A sorozat bemutatójának pontos dátuma nem ismert, valamikor idén érkezik a Netflixre.

(Forrás: NME)

 

A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.