5 szuper produkció, amit kötelező látni az HBO GO-n

Női Mikulás, Kong Godzilla ellen, időbűnözők, Harry Potter-vetélkedő – december első hetében sem fogunk unatkozni!

Bár a december hónap legfontosabb HBO-premierje minden bizonnyal az És egyszer csak… (a Szex és New York folytatása) december 9-i világpremierje lesz az HBO GO-n, azért nem fognak unatkozni azok sem, akik november 29. és december 5. között erre a streaming platformra kapcsolnak. Íme pár kihagyhatatlan film és sorozat:

1. Mikulás Rt.

Szent Miklós napjára és a karácsonyi ünnepekre készülődve december 3-tól az HBO GO-n is elérhető lesz Mikulás Rt (Santa Inc.), ez a látszólag gyerekeknek, de valójában inkább akasztófahumorú felnőtteknek szóló, szókimondó animáció Seth Rogentől és Sarah Silvermantől. A sorozat főszereplője Candy Smalls, az Északi-sarkon élő manólány. Amikor a Télapó utódját karácsony estéjén az Amazon elrabolja, Candy megvalósíthatja végre a nagy álmát: ő lesz a karácsonyok történetének első női Mikulása! A december 3-i premiernapon dupla epizóddal indul a sorozat, ezután hetente két rész jön majd.

 

2. Időbevándorlók

December 5-én immáron a második évadával tér vissza az utóbbi évek egyik legeredetibb ötletére épülő tévésorozat, az Időbevándorlók. Ennek a norvég sci-fi szériának ugyanis az az alapkonfliktusa, hogy titokzatos fényjelenségek kíséretében emberek kezdenek feltünedezni a kőkorszakból, a vikingek korából és a XIX. század végéről. Senki sem érti, hogyan lehetséges ez, és maguk az időutazók sem emlékeznek arra, mi történt velük. Az első évad során egy viking korból származó nő és a rendőrtiszt társa igyekezett felderíteni egy gyilkossági ügyet Oslóban – a második évadban pedig a híres-hírhedt Hasfelmetsző Jack után folyik majd a hajsza.

Forrás: HBO GO

 

3. Gomorra

December 4-én szombaton dupla epizóddal érkezik, majd azt követően heti 2 résszel folytatódik a PORT.hu olvasóinak körében is kultikus népszerűségnek örvendő, a nápolyi maffia kőkemény világában játszódó, izgalmas olasz-német krimisorozat. Az ötödik (és egyben utolsó) évadban Genny, a fiatal keresztapa egy háború kellős közepén találja magát. És ha mindez nem lenne elég, kiderül, hogy Ciro életben van. A leszámolás a két egykori barát között elkerülhetetlen…

 

4. Godzilla Kong ellen

December első hetében az HBO GO a sorozatok mellett a filmek frontján is nagyot gurít – szó szerint! December 3-tól lesz ugyanis elérhető a streaming platform kínálatában a Godzilla Kong ellen című idei blockbuster, amelyben a XX. századi mozitörténelem két legnagyobb legendája csap össze: eget rengető harcukban az egész világ sorsa a tét. Kong és védelmezői veszedelmes utazásra indulnak, hogy megleljék az óriásmajom igazi otthonát. csakhogy az útjukat váratlanul keresztezi a világszerte pusztítást hozó, feldühödött Godzilla. A két titán monumentális összecsapása, melyet láthatatlan erők irányítanak, még csak a kezdet annak a rejtélynek a feltárásában, amit a Föld mélye rejt.

Forrás: HBO GO

 

5. Harry Potter: Roxforti Házak Bajnoksága

November 29-én mutatkozik be az HBO GO-n ez a négyrészes vetélkedősorozat, amelynek a házigazdája Helen Mirren lesz. A színésznő a Harry Potter-filmek díszletei közt mutatja be a nézőközönségnek a varázsvilág azon kedvelőit, akik hajlandóak próbára tenni a Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskolával kapcsolatos tudásukat a végső dicsőségért. A több száz kvízkérdéssel és különleges meglepetésvendégekkel tarkított eseményen kiderül, mely rajongók ismerik úgy J. K. Rowling hatalmas, részletesen kidolgozott univerzumát, mint a tenyerüket, esélyt kapva ezzel arra, hogy hazavihessék a Ház Kupa bajnoka címet.

Forrás: HBO GO

 

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.