Woody Harrelson is ott vigyorog a Venom 2 újabb trailerében

Tombolnak örömükben a rajongók: a Venom 2. - Vérontóban már nemcsak egy, hanem rögtön két idegen higanylény fog zúzni!

Pusztán csak idő kérdése volt, mikor rukkol elő a Sony a következő „Pókember nélküli Pókember-mozifilmmel”, hiszen a 2018-as Venom igencsak tisztességes, 856,1 millió dolláros bevételt generált, ráadásul úgy, hogy az itt felbukkanó karaktereknek nincs is köze az egymásra épülő Marvel-filmek grandiózus sztorijához. A folytatás Venom 2. - Vérontó címen fut, és már tényleg nem kell rá sokáig várni: ha minden jól megy, a tavalyról idén őszre elhalasztott szeptember 24-i premier már betonbiztos. Addig is itt egy újabb előzetes (a korábbi trailer ebben a cikkünkben nézhető vissza), ami sokkal részletesebben mutatja be Venom/Eddie Brock (Tom Hardy) új ellenfelét, a címbéli Vérontót. Íme:

Vérontó, akit az eredeti Pókember-füzetekben Carnage-nak hívtak, nem más, mint Venom „rokona”, vagyis szintén egy alakváltó földönkívüli szimbióta. Az ő gazdateste egy Cletus Kasady nevű, börtönre ítélt sorozatgyilkos, akit Woody Harrelson alakít a filmben. A Marvel-rajongók teljesen odavannak a Zombieland és a True Detective sztárjának átváltozós jelenetéért – egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy ezen pörög jelenleg a fél internet!

A második részben visszatér Michelle Williams, mint Eddie Brock exbarátnője. De feltűnik az előzetesben egy másik fontos női karakter is, a Marvel-képregényekből már ismert Shriek (azaz: Sikítás), aki Cletus Kasady barátnője, és aki – a nevéből adódóan – különféle hang alapú támadásokkal keseríti meg az ellenfelei életét. A karaktert az új James Bond-mozifilmek Moneypennyje, Naomie Harris kelti életre a Venom 2-ben. (via Uproxx & The Independent)