Vérző fejjel adott interjút Daniel Craig, de észre se vette

Javier Bardem szólt neki a beszélgetésük végén, mire mindketten hisztérikus röhögésben törtek ki.

Úgy tűnik, Daniel Craig annyira hozzászokott már ahhoz, hogy a James Bond-filmek forgatása során megsérül, hogy nem is vette észre: végig vérzett a feje egy nemrégiben elkészült interjúja alatt. A James Bond-zakót tavaly a Nincs idő meghalnival örökre szögre akasztó sztár egykori ellenfelével, a Skyfall Raoul Silva nevű Bond-gonoszát alakító Javier Bardemmel beszélgetett a Variety magazin Actors on Actors (Színészek a színészekről) címen futó sorozata aktuális epizódjában. Bardem a videóhívás legvégén kérdezte meg Craiget, hogy mi a csuda van a homlokán. A sztár eleinte nem nagyon értette, miről van szó, heherészve tapogatta a fejét, azt hitte, valami szendvicsmaradék kenődött az arcára.

Craig ezután felpattant a helyéről, és egy tükörben megnézte, milyen vérről meg sebről van szó pontosan, majd nevetve magyarázni kezdett az ekkor már tejbetökként vigyorgó Bardemnek:

Tudod, mi volt az? Jézusom! Elküldték nekem ezt a csodálatos állványos körfényt, amit fel is állítottam, egy iPaddel a közepén. Így csináltam, és [az iPad] pont a fejemre esett, mielőtt elkezdtük volna [az interjút]. Nem csodálom, mindig k*rvára megsérülök, amikor filmet forgatok! Köszönöm, hogy szóltál! (...) Ha nem sérülök meg egy forgatás alatt, akkor nem is csinálom igazán jól!

Való igaz, a 2015-ös Spectre - A Fantom visszatér című Bond-film forgatása közben Craig eltörte a lábát, de ahogy azt 2019-ben mi is megírtuk itt a PORT.hu hasábjain, a sztár bokáját is meg kellett műteni, amikor megsérült a Nincs idő meghalni jamaicai forgatásán. (via The Independent)

 

A Port.hu zenés sorozata első évadának utolsó részében Király Attila színész és szinkronszínész ült be a dobok mögé.