Vajon melyik filmjére a legbüszkébb a 73 éves Slyvester Stallone?

Az akciófilmek sztárja 8 alkalommal forgatott filmet Rockyról – az egyik ezek közül azóta is örök kedvenc nála.

Sok kollégájához hasonlóan Slyvester Stallone is otthon tölti a napjait a koronavírus-járvány idején, és amellett, hogy gyúrogat egy kicsit a saját edzőtermében, minden nap igyekszik megválaszolni egy-egy kérdést az őt követő 11,9 milliós Instagram-rajongótábornak. Most például az került szóba, hogy a hozzá befutó, több ezer kérdés között rendszeresen visszatérő elem, hogy a rajongói tudni akarják: melyik filmjére a legbüszkébb? A 71 éves akciósztár ezt felelte a kérdésre:

Az igazat megvallva a legjobb filmem természetesen a Rocky. Amire viszont leginkább büszke vagyok, az a Rocky Balboa. Mert senki sem akarta megcsinálni. Hat éven keresztül ültem rajta, miközben folyamatosan megpróbáltam volna elkészíteni ezt a filmet. Amikor végül bemutatták, nagyon büszke voltam rá, mert tudtam, min kellett keresztülmennünk ahhoz, hogy elkészítsük.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Answering the questions of the fans have asked

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Stallone életművét valóban elejétől végigkíséri Rocky Balboa (John Rambo mellett természetesen). A legendás ökölvívó ezekben a filmekben bukkant fel a három Oscar-díjjal jutalmazott, 1976-os Rocky óta:

És ha minden igaz, jön még egy  Creed III. is valamikor, bár Stallone korábban többször is azt nyilatkozta, hogy ahhoz már neki személy szerint nem sok köze lesz. (via Movieweb)