Újabb fotókon az új Batman – és most már a Macskanő ruhája is

A forgatás helyszínén készült lesifotóknak köszönhetően egyre többet láthatunk a várva várt szuperhősfilm szereplőiből.

A múltkor maga Matt Reeves rendező rakott ki egy rövid videót a Twitterre a Robert Pattinson által alakított figura új ruhájáról. Azok a képsorok egy kamerateszt során készültek, most viszont már magába a forgatásba is bepillanthatunk. A stáb nemrégiben egy motoros jelenetet vett fel egy eső áztatta temetőben a skóciai Glasgow-ban, ahol több fotó és egy videó is készült.

A felvételeken ugyan nem a színészeket, hanem a kaszkadőröket láthatjuk (Pattinson dublőre borul is egyet a motorral), de mindez nem változtat a tényen, hogy végre kapunk egész alakos képeket is a Batman-jelmezről, az új Batcycle-ről (azaz Denevérmotorról), illetve a Macskanőről, hiszen sokak szerint ő az a motoros női alak, aki feltűnik Batman oldalán.

A képekből és a videóból továbbá az is világosnak tűnik, hogy Reeves a Christopher Nolan Batman-trilógiája alapján kijelölt realista utat követi, nem pedig Zack Snyder sokkal bombasztikusabb Az Igazság Ligája filmjét, és hál'istennek nyoma sincs a Joel Schumacher által korábban beemelt camp vonalnak sem (bár erre azért komolyan valószínűleg senki sem számított).

Az új anyagok arra is lehetőséget adnak, hogy a rajongók elkezdjenek agyalni azon, hogy a külső jegyek alapján a film alkotói vajon mely forrásművekhez nyúlnak a Batman-mitológiából. Egyesek a Scott Snyder által írt Batman: Zero Year című képregénysorozat motívumait vélték felismerni, mások szerint pedig az Arkham Knight videojáték elemei is visszaköszönnek. Mindenesetre alig várjuk az újabb kiszivárgó felvételeket!


(via Movieweb, Uproxx)