Tovább bővült a Venom 2. sztárgárdája

Az Andy Serkis rendezésében megvalósuló folytatásfilm producerei éppen Naomie Harrisszel tárgyalnak. Vajon kit játszik majd a gyönyörű Bond lány?

Ahogy arról korábban már írtunk, 2020. október 2-án mutatják be az amerikai mozik a Venom című Pókember spin-off második részét, az első filmtől eltérően ezúttal a színészként is ismert Andy Serkis rendezésében, a visszatérő Tom Hardyval (Venom) és Michelle Williamsszel (Anne Weying) a főszerepben.

Korábban már bejelentették, hogy az új filmben Venom fő ellenfele a Carnage (polgári nevén Cletus Kasady), magyarul Mészárszék és Vérontó néven is emlegetett gonosztevő lesz, Woody Harrelson alakításában, aki a Venom első részében csak egy stáblista utáni jelenetben bukkant fel. Carnage mellé azonban most újabb antagonista sorakozik fel. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a filmesek nagyban tárgyalnak Naomie Harrisszel, hogy ő formálja meg Shriek karakterét.

Forrás: David M. Benett / Getty Images

 

A női gonosztevő 1993-ban debütált a Pókember képregényfüzetekben mint Carnage szerelme és bandájának a tagja. Szuperképességei közé tartozik, hogy tud repülni, manipulálni a hangot, hanghullámból álló nyalábokat lövellni a kezéből, ezenkívül ellenfelei elméjébe hatolva képes előhozni belőlük a gonosz énjüket.

Az Oscar-jelölt Naomie Harrist korábban olyan filmekben láthattuk, mint a 28 nappal később, a Skyfall, a Spectre: A Fantom visszatér, a Holdfény vagy a Rampage: Tombolás, és benne lesz a magyar mozikba 2020. április 8-án érkező Nincs idő meghalni című legújabb Bond filmben is. A Venom 2-t gyártó Sony stúdió egyelőre nem kommentálta a folytatásfilmben való részvételéről szóló értesüléseket.


(via The Hollywood Reporter)