Tinédzserként kényszerítették vetkőzésre Amanda Seyfriedet

A színésznő félt, hogy ha nem megy bele a fehérneműs jelenetbe, kirúgják a produkcióból. Ma már másképp csinálná.

A Mamma Mia!-filmek sztárjával a Porter magazin készített interjút, amelyben a színésznő azt nyilatkozta, hogy szerencsére „nagyjából sértetlenül” került ki a #MeToo ideje előtti Hollywoodból, de azért történt olyan kellemetlen incidens a karrierje elején, amin mai fejjel szívesen változtatna.

Seyfried még csak 13–14 éves volt, amikor szerepet kapott az As the World Turns című szappanoperában, majd 17 évesen átnyergelt egy másik sorozatra, az All My Childrenre. A két széria viszonylagos ismertséget hozott neki, majd 18 évesen eljátszhatta a karrierjét beindító szerepet a Bajos csajok című tinivígjátékban.

 


Korábban a színésznő már arról is keserűen nyilatkozott, hogy a film férfi rajongói (miközben ő még csak 18 éves volt) a bemutatót követően folyamatosan azzal zaklatták, hogy az általa alakított figura a mellei segítségével jelezte előre az időjárást. Most a sztár felidézett egy másik, igen kényelmetlen szituációt is, ami vélhetően egy másik produkció forgatásán, 19 éves korában érte.

„19 éves voltam, és fehérneműben kellett flangálnom, nem viccelek. És hogy mindez hogy történhetett meg? Hát úgy, hogy

még csak 19 voltam, nem akartam senkit magamra haragítani, és meg akartam tartani a munkám.

Hát így” – mondta Seyfried az interjúban. A sztár ugyan nem nevesítette, hogy melyik alkotásról van szó, de mivel a 2006 januárjában a Sundance-en bemutatott Alpha Dogban volt ruhátlan jelenete, mi arra tippelünk (Seyfried 2004 decemberében töltötte be a 19-et, így 2005-ben, a film forgatása idején még mindig csak 19 éves volt).


(via EW)