Thorral készül a Hulk Hogan életrajzi film

Chris Hemsworth újabb izomagyú szerepben: a pankrátorlegendáról a Netflix készít filmet. A rendező se semmi!

A Terry Gene Bollea alias Hulk Hogan élettörténetének jogait megszerző streamelős cég direktornak állítólag Todd Phillipset, a Másnaposok-trilógia, a Terhes társaság és a Haverok fegyverben rendezőjét kérte fel. A forgatókönyvet Scott Silver (8 mérföld, The Fighter – A harcos) és John Pollono (Bostoni erő) írta.

Hulk Hogan maga is részt vesz a projektben: ő lesz az egyik executive producer; de a producerek között ott találjuk a rendező, Phillips mellett Bradley Coopert és Chris Hemswortht is. A film Hogan felemelkedésének korai éveiről fog szólni, ennélfogva a floridai pankrátorszcénában játszódik, a hetvenes években, de azt is bemutatja majd, hogyan vált a főhős a nyolcvanas években a World Wrestling Federation nevű pankrátorszövetség arcává.

Forrás: Fórum Hungary

 

Chris Hemsworth egyébként szerepelt már életrajzi filmekben: ő játszotta James Hunt autóversenyzőt a Hajsza a győzelemért című alkotásban, és játszott A tenger szívében című Moby Dick-eredettörténetben is, de azok kissé más jellegűek volt, ráadásul a színész neve időközben szinté eggyé vált a kigyúrt Thor figurájával, akit több mint fél tucat szuperhősmoziban (Thor, Bosszúállók, Thor: Sötét világ, Bosszúállók: Ultron kora, Thor: Ragnarök, Bosszúállók: Végtelen háború, Doctor Strange) formált már meg – szóval elég logikus választás volt Hogan szerepére, főleg, hogy egy minimálisan külsőleg is hasonlít rá.

Ami pedig a rendezőt, Todd Phillipset illeti, ő a taplóvígjátékok után egyre izgalmasabb projektekben vesz részt: ő dirigálja például a Hogan életrajzi film mellett az önálló Joker filmet is, amiben Joaquin Phoenix formálja meg a címszereplőt. Phillips rajta kívül olyan neveket nyert meg a projektnek, mint Robert De Niro (aki természetesen színészként vesz részt a munkában) és Martin Scorsese, aki az egyik producer (bár az IMDb-s stáblistán érdekes módon nem szerepel a neve).


(via Variety)