Tarantino elárulta, melyik a kedvenc Marvel-filmje

A rendező a Bosszúállók: Végjáték miatt elkezdte darálni a képregény-adaptációkat, és nem csinált titkot belőle, hogy melyik tetszett neki a legjobban.

Habár az alkotó annyira el volt havazva új filmje, a nálunk augusztusban bemutatandó, de Cannes-ben már debütált Volt egyszer egy Hollywood utómunkálataival, hogy az éppen, hogy csak elkészült a filmfesztiválra, azért arra szakított időt, hogy bepótolja elmaradásait a Marvel-mozik terén.

Az Empire magazinnak adott interjúban QT elárulta, hogy kicsit elmentek mellette a képregényfilmek, ezért jó sokat le kellett darálnia, hogy meg tudja nézni a Bosszúállók: Végjátékot. „Úgy az utóbbi négy évben nem igazán tartottam a lépést. Ez alatt az idő alatt csak a Wonder Womant és a Fekete Párducot láttam” – vallotta be a direktor.

Thor: Ragnarök. Forrás: Fórum Hungary

 

„De néhány hete elkezdtem felhozni magam a Marvel-mozikból, hogy meg tudjam végre nézni a Végjátékot. Épp most fejeztem be az Amerika Kapitány: Polgárháborút, és most jön a Doctor Strange” – mondta Tarantino, aki azt is feltárta, melyik film jött be neki a legjobban.

„A Taika Waititi által rendezett Thor: Ragnarököt nagyon szerettem. A Bosszúállók utáni időszakból egyértelműen ez volt a kedvencem”

– mesélte a művész, akire azért ezek szerint vár még egy pár cím, hiszen ha időrendben halad, akkor a Doctor Strange után ott van még A galaxis őrzői vol. 2, a Pókember: Hazatérés, a Bosszúállók: Végtelen háború, A Hangya és a Darázs és a Marvel Kapitány. Bár egyáltalán nem biztos, hogy sorrendben nézi a filmeket, mert a Ragnarök időben a Pókember és a Fekete Párduc között jött ki.


(via DigitalSpy)