Tarantino: „a Kill Bill 3. abszolút terítéken van”

A kultrendező megígérte, hogy ez lesz utolsó, tizedik filmje – de azért még várnunk kell rá egy darabig.

Sajnos elég nehéz elhinni, amiket Quentin Tarantino nyilatkozik – annyi mindent mondott már az elmúlt években. A Kill Bill harmadik részéről is évek óta szó van, ahogy sok más ötletéről is, amit megvalósítana. Az az egy viszont fixnek tűnik (annyira mondogatja mostanában): hogy már csak egy nagyjátékfilmet rendez – és a legutóbbi nyilatkozata szerint úgy tűnik, a Kill Bill 3. lesz az.

Ahogy arról a nyáron mi is beszámoltunk, a rendező azt mondta, beszélt a folytatás lehetőségéről a főszereplő Uma Thurmannel, és hogy ha valamelyik filmjéhez folytatást készít, az biztosan a Kill Bill lesz. Most QT egy rádióműsorban még ennél is tovább vitte a gondolatot. „Épp tegnap vacsoráztam együtt Uma Thurmannel. Egy nagyon menő japán étteremben voltunk. Igazán remek este volt” – kezdte a direktor a beszámolót, és a műsorvezető kérdésére azt is elárulta, hogy természetesen a Kill Bill folytatásról is beszéltek.

„Éppenséggel van egy ötletem hozzá. De nem akarom valami agyament kalanddal nevetségessé tenni a figurát. Ennél sokkal többet érdemel” – szögezte le az alkotó. „A Menyasszony sokat és keményen küzdött.

És most van egy ötletem, ami még érdekes lehet.

Most még nem tudom megcsinálni, még úgy legalább három évig mostantól. De abszolút terítéken van a dolog” – tette hozzá.

Tarantino azt is elmondta, hogy mindenképpen a Kill Bill 3. lesz a következő filmes projektje, de csak azután tud elkezdeni dolgozni rajta, hogy befejez egy színdarabot, továbbá annak az ötrészes tévésorozatnak a forgatását, amit még a Volt egyszer egy… Hollywood előtt írt meg. Mindennek a munkálatait pedig körülbelül három évre tippeli. Most már csak azt kell kitalálni, hogy viszonyul mindez ahhoz a Star Trek filmhez, amire QT már elkötelezte magát…


(via NME)