Színészek, akik mindig ugyanazt a szerepet játsszák

Míg valakinek jól áll, és ezredjére is szeretjük, más már halál unalmas.

Michelle Rodriguez

Avatar, Halálos iramban-sorozat, Kaptár, és még sorolhatnánk - Michelle Rodriguez mindegyikben nagyjából ugyanazt a vagány, beszólogatós, trikóba bújt, fegyverekkel mászkáló, olajos kezű, durcás, gyakorlatilag női bőrbe bújt fickót játssza. De nincs a beskatulyázás ellen semmi kifogása, sőt, örül, hogy képviselheti azokat a nőket, akik szerinte nagyon menők.

 

Bruce Willis

Rosszkedvű, cinikus, kialvatlan, olykor másnapos és elég sokszor rendőr. Bruce Willist rendre megtalálták ezek a szerepek, és gyakorlatilag azonosult ezzel a karakterrel, hiszen jó ideje bármit is játsszon, ezt a figurát nyújtja - csak mellette még látványosan unatkozik is.

 

Dwayne Johnson

Tulajdonképpen mindegy, milyen szerepet játszik, a filmjeiben mindig ugyanazt a fickót játssza: Dwayne Johnsont. Aki hősies, melegszívű, rokonszenves, vicces és nem rest két világmegmentés között elsütni valami tanulságot. De ezért szeretjük.

Jason Statham

A Szállító óta Statham ugyanazt a keveset beszélő, fanyar humorú, általában elegánsan öltözött gyilkológépet játssza - James Bondot nem James Bond-filmekben.

 

Hugh Grant

Grant egy rejtély. Mindegyik filmjében ugyanazt a romantikus figurát alakítja, ugyanúgy néz ki, de még a haja sem változik. És mindeközben még csak nem is jó színész, de úgy látszik, van benne valami, ami megfogja a nézőt. Ezért is volt üdítő a Paddington második részében vicces főgonoszként látni.

 

Milla Jovovich

Sok-sok éve ő is üt, vág, lő és seggeket rúg szét, csak a fiús Michelle Rodriguezzel ellentétben ő rendre bombázóként tündököl a vásznon.

 

Vin Diesel

Groot eredeti szinkronhangja nagyszerűen lefedi a kopasz izomtibor színészi képességeit, hiszen filmjeiben ugyanazt a morcos-morgós alfahímet alakítja. És ha a Halálos iramban-filmeket nézzük, elég nevetséges ez a figura, a sorozatban gyakorlatilag ő a legrosszabb karakter.

 

Samuel L. Jackson

Jackson piszok jó színész, és sokmindent el tud játszani, de ami rendre megtalálja és amiben a legjobb, az ő maga: a legmenőbb motherfucker széles e világon.