Szadista fogorvos lesz Chris Evans

Az Amerika Kapitány sztárja is benne lehet a Rémségek kicsiny boltja legújabb feldolgozásában Bosszúállók-beli partnernője, Scarlett Johansson és Taron Egerton oldalán.

Roger Corman 1960-as filmje, illetve az abból készült 1982-es off-Broadway musical alapján a Kszi, Simon rendezőjeként ismert Greg Berlanti forgat feldolgozást a Warnernél. Az emberevő növény, Audrey II kalandjait megéneklő alkotásban a virág szinkronhangja a Póz című sorozat sztárja, Billy Porter lesz.

Scarlett Johansson és Chris Evans az Amerika Kapitány: A tél katonája premierjén. Forrás: Ian Gavan / Getty Images

 

Porteren kívül olyan további sztárok szerepelnek még az újrában, mint Scarlett Johansson, aki a női főszerepet, az Audrey nevű virágbolti alkalmazottat hozza majd, és Taron Egerton: ő lesz a férfi főszereplő, az Audrey II különleges tulajdonságát felfedező és a növényt etető Seymour Krelborn.

Chris Evans állítólag nyilvánosan lobbizott az alkotóknál Orin Scrivello, a szadista fogorvos, Audrey bántalmazó barátja szerepére, és a jelek szerint jó esélye van rá, hogy meg is kapja. Érdekesség, hogy Evans édesapja egyébként a való életben fogorvos – szóval a sztárnak lesz kitől megérdeklődnie a dinitrogén-oxid-függőség részleteit.

A Rémségek kicsiny boltja alapján már 1986-ban készült egy feldolgozás, Frank Oz rendezésében: abban szerepelt Jim Belushi és John Candy; Rick Moranis játszotta Seymourt, Bill Murray a fogorvos egyik mazochista betegét, magát a fogászt, Orint pedig Steve Martin – szóval Chris Evansnek igencsak fel kell nőnie majd a feladathoz. De látva a Tőrbe ejtve című krimiben nyújtott alakítását, biztosak vagyunk benne, hogy meg fog birkózni egy fekete komédiával. A forgatás még az idén nyáron elkezdődik.


(via Collider)