Stallone otthagyja a The Expendables-franchise-t

Az akciósztár egy Instagram-videóban közölte a szomorú hírt, miszerint a most forgó negyedik rész után távozik.

A döntés meglepte a rajongókat, hiszen igaz ugyan, hogy Stallone már 75 éves, de eddig semmi jelét nem mutatta annak, hogy vissza akarná fogni magát. Sokan fogadják ugyanakkor kétkedéssel a hírt, hiszen a színész

nem először jelenti be, hogy hátat fordít valaminek, hogy utána mégis visszatérjen hozzá.

Stallone a The Expendables harmadik részében. Forrás: Pro Video


Ez történt például a Rocky-franchise-zal is, amihez több folytatást is forgatott, miután bejelentette, hogy nyugdíjba küldi a bokszolót (bár könnyen lehet, hogy több filmben most már tényleg nem láthatjuk). Sőt: Stallone még 1996-ban azt is bejelentette, hogy a Daylight – Alagút a halálba lesz az utolsó akciófilmje, és nem vállal szerepet többen (megszámolni is nehéz, hány akciófilmet forgatott azóta).

A puszta ténybejelentésen túl a színész az Instagramra kirakott videóban kész kis beszédet mondott bő másfél percben, meglehetősen informális körülmények között (a jelek szerint egy bárban). „A legnagyobb élmény azzal kapcsolatban, hogy filmezhetek és szórakoztathatok (és most jön az én kis üzenetem), hogy emberi érzéseket közvetíthetek, mert pontosan ezt próbálom tenni a legsikeresebb filmjeimben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés


Nem az akció itt a lényeg, az igazából magától értetődik. Ami a legfontosabb, hogy kapcsolódhatok a közönséghez,

oly módon, amivel tudnak azonosulni, bármi is legyen a végcél, a karakterek segítségével” – mondja a videóban a sztár, aki azt is elárulja, hogy készen áll a következő kihívásra, ami a fentiek fényében nyilván nem a The Expendables 5. lesz. Stallone távozásával egyébként Jason Statham marad a legnagyobb sztár azok közül, akik az eddigi összes részben szerepeltek, szóval könnyen lehet, hogy a színész A szállító-filmek után újabb franchise-t zsákolhat be magának.


(via Uproxx)